Ελλάδα

Λεωφορείο καρφώθηκε σε κολόνα του τραμ – Έξι τραυματίες

06.05.2022 | 20:16 Eνσωμάτωση

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από λεωφορείο που καρφώθηκε το πρωί σε κολόνα του τραμ στην Ποσειδώνος.

Τζάμια σπασμένα. Το λεωφορείο έχει μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα κι από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα.

«Ένας θόρυβος τρομακτικός θόρυβος, φωνές, κραυγές, έπεσε επάνω στην κολόνα, ήρθαν ασθενοφόρα πήραν τους τραυματίες» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Οι εικόνες σοκάρουν. Στην στροφή στην περιοχή του Αλίμου, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το λεωφορείο αφού ανέβηκε στο κράσπεδο που υπήρχε καρφώθηκε στην κολόνα του τραμ.

Ο οδηγός εγκλωβίστηκε και οι πέντε επιβάτες που βρίσκονταν κοντά του τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Ο θόρυβος από την πρόσκρουση ήταν τόσο μεγάλος που οι κάτοικοι της περιοχής βγήκαν από τα σπίτια τους να δουν τι συμβαίνει.

«Είδα το λεωφορείο να κατευθύνεται και να πέφτει πάνω στη κολώνα του τραμ, ο θόρυβος ήταν πάρα πολύ μεγάλος, μέχρι που βγήκαν από τα σπίτια» σημείωσε κάτοικος της περιοχής.

«Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο»

Για ένα πρωτοφανές συμβάν κάνει λόγο ο πρόεδρος εργαζομένων του ΤΡΑΜ. «Τόσο σφοδρό συμβάν με λεωφορείο της ΟΣΥ δεν έχουμε ξαναδεί. Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν περνούσε συρμός τραμ γιατί θα είχαμε χειρότερα φαινόμενα απ’ ότι έγινε τώρα» σημείωσε.

Την ίδια στιγμή, με ανακοίνωσή της η ΟΣΥ αναφέρει πως διενεργείται έρευνα για τα αίτια της εκτροπής. «Το λεωφορείο είναι από τα νεότερα οχήματα του στόλου της εταιρείας, η τεχνική του εικόνα βάσει των αρχείων της ΟΣΥ είναι άριστη και διενεργείται έρευνα για τα αίτια της εκτροπής» τόνισε.

Στην παραλιακή στο ρεύμα προς Γλυφάδα δημιουργήθηκε για αρκετή ώρα  μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 06/05/2022