Ελλάδα

Πάτρα: Μυστήριο με πρόσωπο από το περιβάλλον της Ρούλας

02.05.2022 | 17:16 Eνσωμάτωση

Την ώρα που Αρχές ψάχνουν τη διαδρομή της κεταμίνης που οδήγησε στον θάνατο της Τζωρτζίνας, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τις κινήσεις της 33χρονης στο νοσοκομείο Παίδων, την ημέρα που κατέληξε η 9χρονη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Αναστασόπουλου από την εφημερίδα «Πελοποννήσος», η κατηγορουμένη το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, απουσίασε για λίγα λεπτά από το δωμάτιο της Τζωρτζίνας για να συναντήσει δύο πρόσωπα από το περιβάλλον της, 5 ώρες πριν το τραγικό τέλος της 9χρονης.

Μάλιστα όπως λέει ο δημοσιογράφος, η συνάντηση έγινε στο κυλικείο και τα δύο αυτά άτομα προσπάθησαν να περάσουν απαρατήρητα.

Ερευνούνται οι σχέσεις τους με φαρμακευτικές ουσίες

Η χρονική συγκυρία αυτής της συνάντησης της Ρούλας Πισπιρίγκου με τα δυο μυστηριώδη πρόσωπα από το περιβάλλον της δε θεωρείται καθόλου τυχαία.

Ερωτήματα προκύπτουν για το τι ειπώθηκε στη συνάντηση αυτήν που σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» ήταν η μόνη φόρα που η κατηγορουμένη βγήκε από το δωμάτιό της εκείνη την ημέρα, αλλά και αν θα μπορούσαν ενδεχομένως να έχουν δώσει κάτι στην κατηγορουμένη.

Μάλιστα σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιώργο Αναστασόπουλου, στο κάδρο των αστυνομικών ερευνών, έχουν μπει και οι σχέσεις των δυο αυτό ατόμων με φαρμακευτικές ουσίες.

Ωστόσο, ο δικηγόρος της κατηγορουμένης διαψεύδει κατηγορηματικά ότι η κατηγορουμένη συνάντησε κάποιον την ημέρα του θανάτου της Τζωρτζίνας.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 02/05/2022