Κόσμος

Καλημέρα από τους Έλληνες του εξωτερικού – Βόλτα στην Ταϊλάνδη!

01.05.2022 | 05:55 Eνσωμάτωση

Μια βόλτα μέχρι τη μακρινή Ταϊλάνδη έκανε η εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο, όπου συνάντησε τον κ. Νίκο Λαζόπουλο, κάτοικο της Μπανγκόκ!

«Είμαι στο κέντρο της Μπανγκόκ και απολαμβάνω τον καφέ μου. Είμαι εδώ 8 μήνες, από πέρυσι το Σεπτέμβρη. Κατά λάθος βρέθηκα εδώ. Πιο πριν ήμουν για δέκα χρόνια στον Καναδά, και είχα αποφασίσει να γυρίσω Ελλάδα για ένα χρόνο. Τελικά ένα πρωί είδα ένα email για μια επαγγελματική ευκαιρία στην Ταϊλάνδη και ήθελα να το ψάξω. Κάποιες ευκαιρίες, είναι ευκαιρίες ζωής», εξήγησε ο κ. Λαζόπουλος για το πώς έφτασε να ζει στην Ταϊλάνδη.

Αναφερόμενος στα μέτρα για την πανδημία εκεί, ο ίδιος εξήγησε ότι «Εδώ η κατάσταση αλλάζει γρήγορα. Τελευταία τα μέτρα έχουν χαλαρώσει αρκετά. Οι μάσκες παραμένουν σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Όπου μπαίνεις σου παίρνουν τη θερμοκρασία, αλλά έχουν σταματήσει τα PCR, και δε μας ζητούν και αποδεικτικά εμβολιασμού».

«Ο τουρισμός εδώ δέχτηκε πολύ μεγάλο πλήγμα. Δεν έχει ακόμα ξεκινήσει η τουριστική σεζόν για φέτος», πρόσθεσε κλείνοντας ο κ. Λαζόπουλος.

Videos & Απoσπάσματα από Mega Σαββατοκύριακο - 01/05/2022