Ελλάδα

Α. Λύτρας στο MEGA: «Υπάρχουν κενά και τρομερά λάθη – Οι ιατροδικαστικές των δύο παιδιών θα «φωτίσουν» την υπόθεση της Πάτρας»

01.05.2022 | 07:00 Eνσωμάτωση

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, αλλά και στο ζήτημα της εγκληματικότητας στην κοινωνία.

Ο κ. Λύτρας αναφέρθηκε στο ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών.

«Δεν ξέρω εάν θα παίξει ρόλο στις εκλογές το θέμα της ασφάλειας. Εύχομαι να μην υπάρχει προσανατολισμός γιατί βλέπουμε ότι έχουμε ξεφύγει από τα σοβαρά θέματα και ασχολούμαστε υπερβολικά με την εγκληματικότητα και με συγκεκριμένες υποθέσεις. Ο κόσμοε ενδιαφέρεται για την εγκληματικότητα, έχουμε 26 σμβόλαια θανάτου και δεν έχουμε ούτε έναν κατηγορούμενο όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε αρχικά.

«Δεν είναι τέλεια εγκληματα απλώς η αστυνομία αντί να μπάινει στην διαδικασία συλλήψεων, αφήνει να το «ξεκαθαρίσουν» μόνοι τους. Αυτό όμως δεν είναι δικαιοσύνη. Προκύπτει ότι υπάρχει μία «βεντέτα». Αυτές οι 26 εκτελέσεις τα τελευταία χρόνια, δεν καθιστά «δύσκολη» μία δολοφονία. Θα πρέπει κάποια στιγμή να μπει ένα φρένο σε όλη αυτή την αιματοχυσία», πρόσθεσε ο κ. Λύτρας.

«Έχουν γίνει τρομερά λάθη στην συγκεκριμένη υπόθεση από όλους. Υπάρχουν κενά. Περιμένουμε τις 2 ιατροδικαστικές αποφάσεις που μπορεί να προκύψουν νέα στοιχεία. Ότι υπήρχε η κεταμίνη στο νοσοκομείο υπήρχε. Το πώς δόθηκε μένει να αποδειχθεί. Αυτό που περιμένω και νομίζω ότι θα προκύψουν πολλά θέματα με τη Τζωρτζίνα είναι από τις ιατροδικαστικές που θα προκύψουν», κατέληξε σχολιάζοντας την υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο των 3 μικρών κοριτσιών.

Videos & Απoσπάσματα από Mega Σαββατοκύριακο - 01/05/2022