Ελλάδα

Γιατί οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο της εκταφής της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη

21.04.2022 | 20:14 Eνσωμάτωση

Στο πλαίσιο της έρευνας των αξιωματικών σχετικά με το θρίλερ της Πάτρας, εξετάζεται το ενδεχόμενο να γίνει εκταφή της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη.

Όπως ανέφερε ο  Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», οι Αρχές της Ασφάλειας Αθηνών και των Πατρών συνεργάζονται και στο πλαίσιο αυτό εξετάζουν να αιτηθούν την εκταφή της 69χρονης σπιτονοικοκυράς, προκειμένου να συλλέξουν τρίχες και κυρίως να ελέγξουν τους χόνδρους των οστών της για να βγάλουν τα συμπεράσματα για το θάνατό της.

Οι υποψίες των Αρχών ενισχύονται από τις έρευνες και τις καταθέσεις που έχουν δοθεί μέχρι στιγμής, οι οποίες αναφέρουν ότι η σπιτονοικοκυρά είχε παραμεληθεί και εκτιμούν ότι οδηγήθηκε μία ώρα νωρίτερα στο θάνατο.

Παράλληλα, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον θάνατο της Ίριδας.

Νωρίτερα το MEGA είχε φέρει στο φως τη μαρτυρία της παιδίατρου της Τζωρτζίνας, η οποία είχε αναφέρει ότι όταν λάμβανε το οικογενειακό ιστορικό του παιδιού η Ρούλα Πισπιρίγκου της είχε πει ότι η Τζωρτζίνα ήταν εκείνη που βρήκε νεκρή στην κούνια την Ίριδα.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Αναστασόπουλος, η Τζωρτζίνα όχι μόνο βρήκε νεκρή την αδερφή της στην κούνια, αλλά φαίνεται πως είδε και τη διαδικασία κάτω από την οποία το 6 μηνών βρέφος έχασε τη ζωή του…

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 21/04/2022