Ελλάδα

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου «φωτογράφιζε» τον Δασκαλάκη για τη δολοφονία των παιδιών τους λίγες ημέρες πριν τη σύλληψή της

19.04.2022 | 08:12 Eνσωμάτωση

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησαν οι κ.κ. Δημήτρης Σούρας, ψυχίατρος, Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, και Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας και τα νέα στοιχεία που έρχονται καθημερινά «στο φως».

Χθες, μία άλλη εξέλιξη που ήρθε «στο φως» έφερε στο προσκήνιο την προσπάθεια της Πισπιρίγκου  να βάλει στο κάδρο των ερευνών και τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη. Μάλιστα, αυτό έγινε σε μία χρονική συγκυρία όπου ο κλοιός έσφιγγε για την μητέρα των τριών κοριτσιών, καθώς όλα τα στοιχεία έδειχναν δολοφονία της Τζωρτζίνας από την ίδια της τη μητέρα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου για να μπερδέψει τις Αρχές φέρεται πως προχώρησε στα μέσα και στα τέλη Μαρτίου σε δύο ανώνυμα τηλεφωνήματα σε δημοσιογράφο.

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων, «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος σύμφωνα με την πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη, η φωνή πίσω από τα δύο ανώνυμα τηλεφωνήματα σε δημοσιογράφο, που έγιναν στα μέσα και στα τέλη Μαρτίου, είναι της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Αυτός ξέρει τι έχουν γίνει τα παιδιά»

Στο εν λόγω τηλεφώνημα, η γυναίκα που καλεί επιρρίπτει την ευθύνη για τη δολοφονία των παιδιών στον Μάνο Δασκαλάκη. «Αυτός ξέρει τι έχουν γίνει τα παιδιά του. Να ψάξετε τον ρόλο του. Σώστε την ψυχή των παιδιών», έλεγε χαρακτηριστικά στο τηλεφώνημα στη δημοσιογράφο.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε πως, μέσα από περαιτέρω έρευνα και από πληροφορίες από την πλευρά της οικογένειας του Μάνου Δασκαλάκη, διαπιστώνεται με απόλυτη βεβαιότητα ότι η γυναίκα που τηλεφωνεί και μιλάει για δολοφονία των παιδιών είναι η 33χρονη μητέρα τους.

Εφόσον αποκαλυφθεί ότι το άτομο που έκανε το ανώνυμο τηλεφώνημα είναι η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, ουσιαστικά, θα πρόκειται για την ομολογία της δολοφονίας των παιδιών, αφού μιλά ξεκάθαρα για «δολοφονία» και την ίδια στιγμή προσπαθεί να βάλει στο κάδρο των υπόπτων τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου κάνει τα αδύνατα δυνατά για να γίνει το πιο μισητό πρόσωπο της Ελλάδας»

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθεί να βγάλει από πάνω της τις ευθύνες και “δίνει στεγνά” το Μάνο. Όσοι εμπλέκονται και αν εμπλέκονται, φοβούνται. Άρα κάνουν ανώνυμα τηλεφωνήματα, δίνουν συνεντεύξεις, κάνουν ό,τι μπορούν. Η συγκεκριμένη κυρία κάνει πρωταθλητισμό, κάνει τα αδύνατα δυνατά για να γίνει το πιο μισητό πρόσωπο της Ελλάδας», σχολίασε ο κ. Σούρας.

«Ρούλα και Μάνος είναι οι ήρωες του κακού»

«Αυτοί οι άνθρωποι, η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης, τρέχουν πίσω από τους δημοσιογράφους, δίνουν συνεντεύξεις και προσπαθούν να φύγουν μακριά από το πώς πέθαναν τα τρία παιδιά. Αυτοί οι δύο άνθρωποι δεν έχουν μέσα τους καμία σχέση συναισθηματική με τα παιδιά τους, ώστε να την εκφράσουν, είτε με πένθος, είτε με σιωπή. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να αποκτήσουν δημοσιότητα, δεν τους ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Δεν ξέρουν ότι αυτή τη στιγμή και οι δύο είναι ήρωες του κακού. Τους ενδιαφέρει μόνο το να ασχολούμαστε με εκείνους. Όταν δεν υπάρχει συναίσθημα μέσα σου ώστε να πενθήσεις, αυτά κάνεις», πρόσθεσε ο κ. Σούρας.

«Η Ρούλα θα πάρει μαζί της το Μάνο»

«Και η πλευρά Δασκαλάκη και η αστυνομία λένε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι πίσω από τα τηλεφωνήματα. Χρειάζεται ανάλυση από την πλευρά του Ανθρωποκτονιών, όπως και γίνεται. Είναι βέβαιο ότι θα πάρει το Μάνο μαζί της. Η Πισπιρίγκου περιμένει να δει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα με την Ίριδα και τη Μαλένα», τόνισε από την πλευρά του ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος.

«Με όσα λέει η Ρούλα Πισπιρίγκου θα υπογράψει την καταδίκη της»

«Δημιουργεί η Ρούλα Πισπιρίγκου ένα κατά τη γνώμη της άλλοθι, που τελικά θα είναι η καταδίκη της. Δεν είναι τυχαίο που είναι ηρωίδα του κακού. Να καταλάβει ο κόσμος πώς δημιουργείται αυτός ο χαρακτήρας. Καταδικάζει τον εαυτό της με το να μιλάει, να βάζει ίντριγκες, να προσπαθεί να κατηγορήσει κόσμο. Ό,τι λέει είναι εναντίον της. Δημιουργεί τη διαταραχή που θα την καταδικάσει για πάντα», ανέφερε ο κ. Σούρας.

«Εδώ που έφτασαν τα πράγματα, η Ρούλα Πισπιρίγκου θέλει να είναι και ο Μάνος Δασκαλάκης στον Κορυδαλλό», πρόσθεσε ο Γιώργος Αναστασόπουλος.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 19/04/2022