Ελλάδα

Πάτρα: Τη διαδρομή της κεταμίνης αναζητούν οι αρχές

17.04.2022 | 07:54 Eνσωμάτωση

Στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο μίλησε ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, για την οποία έρχονται καθημερινά «στο φως» νέα στοιχεία.

«Δικονομικά νομίζω ότι η υπόθεση είναι “δεμένη”»

«Από την πρώτη μέρα δήλωσε στρατηγικά η υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι θα έκανε αίτηση αντικατάστασης, δηλαδή να αποφυλακιστεί και να μπει κάποιος άλλος περιοριστικός όρος. Προφανώς κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει. Γίνονται τόσες έρευνες ώστε να μην υπάρχουν ερωτηματικά. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι βρέθηκε η ουσία, αλλά και το ότι φαίνεται από τον έλεγχο των συσκευών ότι υπάρχει αναζήτηση σχετικά με αναισθητικά ή παραισθησιογόνα. Δικονομικά νομίζω ότι η υπόθεση είναι “δεμένη”. Η έρευνα γίνεται επειδή πρέπει όλοι να γνωρίζουμε και την τελευταία πτυχή πίσω από το θάνατο της Τζωρτζίνας, αλλά και τι έγινε με τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών», ανέφερε ο κ. Μαρακάκης.

«Οι πληροφορίες που αφορούν στη σχέση του ζευγαριού, χρειάζονται για να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες και το χρονοδιάγραμμα των γεγονότων, αλλά και για να βρεθεί το κίνητρο», εξήγησε ο ίδιος.

«Θεωρώ ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ζει το όνειρό της»

«Μπορεί να ομολογήσουν άλλοι από το περιβάλλον της, αλλά όχι η κ. Πισπιρίγκου. Θεωρώ ότι αυτή η γυναίκα ζει το όνειρό της. Έχει τραβήξει την προσοχή όλων, είναι όλα τα φώτα πάνω της, και φαίνεται ότι υπάρχει μια νοσηρή συμπεριφορά την οποία φοβάμαι ότι θα προσπαθήσει να εξαργυρώσει και στην υπεράσπισή της», συνέχισε.

«Φαίνεται ότι έχουν εξαπατηθεί από την κ. Πισπιρίγκου οι αρχές, οι γιατροί, ίσως και ο σύζυγός της. Φαίνεται ότι έχει υποκριτικό ταλέντο. Θα μου έκανε τρομερή εντύπωση να μην υπάρχουν άνθρωποι που είχαν σαφή εικόνα για το τι είναι η κ. Πισπιρίγκου», κατέληξε ο κ. Μαρακάκης.

Videos & Απoσπάσματα από Mega Σαββατοκύριακο - 17/04/2022