Κόσμος

Εφημερίδα «Γενί Σαφάκ»: «Η Ελλάδα έδωσε δρόμο στους γκιουλενιστές»

17.04.2022 | 08:16 Eνσωμάτωση

«Παγωμάρα» επικρατεί στην Τουρκία αναφορικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία αλλά και τα ελληνοτουρκικά.

Στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» μίλησε ο αναπληρωματικός καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής, Σωτήρης Σέρμπος αναφορικά με το ενδεχόμενο της ρωσικής πυρηνικής επίθεσης δηλώνοντας πως δεν πρέπει να αποκλείσουμε αυτή την πιθανότητα. Επισήμανε πως αν πραγματοποιηθεί  το σενάριο αυτό τότε οι ευθύνες θα πέσουν πάνω στη Δύση, η οποία δεν έκανε κάτι για να το αποτρέψει.

«Υπάρχει ο κίνδυνος, εάν η Ρωσία δεν επιτύχει τους αντικειμενικούς της στόχους, να έχουμε μία παρατεταμένη σύγκρουση» δήλωσε ο καθηγητής.

Την ίδια ώρα, όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος και απεσταλμένος του MEGA, στην Τουρκία, Ανδρέας Ρομπόπουλος, βάσει των τελευταίων εξελίξεων στην Ουκρανία η στάση του Ερντογάν και του Τσαβούσογλου είναι πλέον μετέωρη, επικρατεί μία σιωπή.

Στον πάγο, όπως όλα δείχνουν, έχουν μπει και τα ελληνοτουρκικά καθώς η συνάντηση για τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης που ήταν να γίνει τον Απρίλιο μεταφέρεται για τον Μάιο, ενώ την ίδια στιγμή η τουρκική εφημερίδα «Γενί Σαφάκ» γράφει στο πρωτοσέλιδό της ότι η Ελλάδα «έδωσε δρόμο στους γκιουλεμιστές» μία είδηση που είχαν βγάλει «Τα Νέα» αναφορικά με τους 8 που είχαν διαφύγει στην Ελλάδα, δεν βρίσκονται στην Αττική.

Videos & Απoσπάσματα από Mega Σαββατοκύριακο - 17/04/2022