Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Από κατηγορούμενος, δικηγόρος του εαυτού του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

16.04.2022 | 11:39 Eνσωμάτωση

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για την απολογία του 33χρονου στο δικαστήριο.

Ο κ. Παπαϊωαννίδης μίλησε για την στάση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, αλλά και για την προσπάθεια να αποδειχθεί ότι η δολοφονία της Καρολάιν, ήταν εν βρασμώ και όχι εκ προμελέτης.

«Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη. Ο κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα να κάνει ερωτήσεις, έχουμε μία πράξη ομολογημένης δολοφονίας. Από τα ίδια γεγονότα, αναδείχθηκε ένα στοιχείο: 7 λεπτά πριν την ομολογημένη πράξη, υπήρχαν παλμοί και 17 βήματα από το θύμα, το οποίο αποδεικνύει ότι δεν κοιμόταν η Καρολάιν», ανέφερε αρχικά.

«Στις 3.51π.μ έγιναν τα βήματα. Η διαδικασία έχει πολλά να δώσει ακόμη, υπάρχει πληθώρα στοιχείων που θα αναδειχθούν στο δικαστήριο. Δεν υποτιμώ την κατάσταση ή το θύμα, αλλά πρέπει να δούμε τις συνθήκες της ομολογημένης πράξης», πρόσθεσε.

«Τα γεγονότα μετά την τέλεση της πράξης, δείχνουν τον χαρακτήρα. Ωστόσο, στο δικαστήριο, εξετάζονται τα στοιχεία έως και τον θάνατο της Καρολάιν», κατέληξε στις δηλώσεις του ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Videos & Απoσπάσματα από Χαμογέλα και Πάλι! - 16/04/2022