Ελλάδα

Πάτρα: Νέο εύρημα αναφορικά με το θάνατο της Μαλένας – Γιατί δεν καταγράφηκε στην ιατροδικαστική της εξέταση

15.04.2022 | 17:45 Eνσωμάτωση

Μία νέα αποκάλυψη αναφορικά με τη Μαλένα έκανε ο δημοσιογράφος, Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή «Live News» που προκαλεί νέα ερωτήματα.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, στη συγκεκριμένη φωτογραφία φαίνονται ορισμένες εκδορές – αμυχές στη βάση της μύτης της Μαλένας κάτι το οποίο σημειώνεται πως δεν έχει καταγραφεί στην ιατροδικαστική έκθεση της κ. Τσάκωνα.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο υπάρχει μία κοκκινίλα, ένα εντύπωμα στο μάγουλο της Μαλένας, ιδιαίτερα έντονο, το οποίο σύμφωνα με τη 33χρονη μητέρα οφειλόταν σε ατοπική δερματίτιδα.

Αξίζει να σημειωθεί, και είναι κάτι που ερευνάται από τους ιατροδικαστές Καρακούκη και Καλογρηά, είναι το γεγονός πως σε φωτογραφίες της προηγούμενης και της ίδια μέρας μέσα από το νοσοκομείο, δεν φαίνεται αυτή η κοκκινίλα.

Ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων ερωτηθείς για  την παράλειψη καταγραφής στην ιατροδικαστική εξέταση των εν λόγω σημαδιών τόνισε πως είναι κάτι που θα έπρεπε να καταγραφεί λεπτομερώς.

«Ουσιαστικά πρέπει να καταγράψουμε τη φορά των εκδορών, το σημείο στο οποίο βρίσκονται, το μέγεθός τους και εάν συνοδεύονται από άλλα ευρήματα» συμπλήρωσε.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 15/04/2022