Ελλάδα

Πάτρα: «Από ιατρικά δεδομένα φαίνεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου χορήγησε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα» – Συγκλονίζουν οι καταθέσεις των ιατρών

15.04.2022 | 08:34 Eνσωμάτωση

Ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για τις νέες αποκαλύψεις σχετικά με τους θανάτους των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Για τα ευρήματα της ουσίας τροπονίνης μίλησε ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος.

«Είναι κάτι που έχει συζητηθεί πριν μάλιστα από την κατάθεση του γιατρού Ανδρέα Ηλιάδη. Όταν η οικογένεια Δασκαλάκη πήρε τον ιατρικό φάκελο της Τζωρτζίνας από το νοσοκομείο του Ρίου, διαπίστωσε ότι σε μια από τις μετρήσεις υπάρχει ένα ένζυμο, μία ουσία, η τροπονίνη, το οποίο ήταν σε πολυ μεγάλα ποσοστά, αντί για 10 ήταν 480, και αυτή η ουσία συνδέεται με την καρδιά», ανέφερε αρχικά.

«Ο κ. Ηλιάδης κατέθεσε πως, δεν αποκλείεται αυτό το ένζυμο να εμφανίζεται σε τόσο υψηλά επίπεδα, και η αιτία να είναι απο εξωγενή παράγοντα. Ωστόσο, υπάρχει ένα στοιχείο. Ο κ. Ηλιάδης ζήτησε να εξεταστεί αυτό το στοιχείο από κάποιον πιο εξειδικευμένο ιατρό», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος επεσήμανε πως, η Δήμητρα Πισπιρίγκου, δεν έχει κληθεί να καταθέσει, καθώς ήταν παρούσα στον θάνατο της 6.5 μηνών Ίριδας και πως, «η ίδια το θεωρεί φυσιολογικό να κληθεί».

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 15/04/2022