Ελλάδα

Γλυκά Νερά: «Να σαπίσει στη φυλακή» – Τι λέει ο πρώην εκπαιδευτής του πιλότου

14.04.2022 | 13:16 Eνσωμάτωση

Οργισμένος με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο εμφανίζεται ο πιλότος Σωτήρης Παπανικόλας, πρώην εκπαιδευτής του 34χρονου δολοφόνου, χαρακτηρίζοντάς τον άκαρδο και ζητώντας να παραμείνει ισόβια στη φυλακή.

Ο πρώην εκπαιδευτής του Αναγνωστόπουλου μίλησε στην Daily Mail και σημείωσε ότι ο πιλότος οικειοποιήθηκε τη ληστεία που είχε γίνει σε βάρος του για να δικαιολογήσει τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

«Ο Μπάμπης είναι άκαρδος και θα έπρεπε να ντρέπεται που έκλεψε την ιστορία μου. Αισθάνομαι πληγωμένος και προσβεβλημένος από όσα έκανε για να δικαιολογήσει το έγκλημά του. Πρέπει να καταδικαστεί και να σαπίσει στη φυλακή. Όταν άκουσα τον Μπάμπη να μιλάει για τη “διάρρηξη” στο σπίτι του, αμέσως κάλεσα την αστυνομία λόγω της ομοιότητας που είχε με την ιστορία μου. Τους είπα ότι χρησιμοποιεί τις ίδιες λεπτομέρειες και αυτό με έκανε καχύποπτο» λέει ο 74χρονος πρώην εκπαιδευτής του 34χρονου καθ’ ομολογίαν δολοφόνου.

Και προσθέτει:

«Με σοκάρει ακόμα ότι μπόρεσε να σκοτώσει τη σύζυγό του και το σκυλί τους με αυτόν τον τρόπο και ήταν τόσο ψύχραιμος ώστε να χρησιμοποιήσει την ιστορία μου για να συντηρήσει ένα ψέμα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα».

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 14/04/2022