Ελλάδα

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου στο LIVE NEWS: «Έχουμε βρει την υπερασπιστική γραμμή»

13.04.2022 | 17:51 Eνσωμάτωση

Ο ένας εκ των δύο δικηγόρων της 33χρονης κατηγορούμενης, Όθων Παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Live News» για τις εξελίξεις στην υπόθεση και το επικείμενο άιτημα αποφυλάκισης της εντολέως του.

Ο δικηγόρος της 33χρονης κατηγορούμενης, Όθων Παπαδόπουλος δήλωσε αναφορικά με το αίτημα αποφυλάκισης πως συγκεντρώνουν τεχνικές εκθέσεις για να εκφραστούν οι διαφωνίες ή η άλλη άποψη των ειδικών επιστημόνων σχετικά με του λόγους απώλειας της Τζωρτζίνας.

«Όταν θα είναι έτοιμες οι εκθέσεις τότε θα είμαστε σε θέση να τις επισυνάψουμε και να καταθέσουμε το αίτημα αποφυλάκισης» είπε ο δικηγόρος.

Επισήμανε πως η επιστημονική κοινότητα έχει διχαστεί και τίθεται ένα ζήτημα αλλαγής ως προς τα αίτια θανάτου που έχουν καταγραφεί για τα δύο πρώτα παιδιά, ενώ υπάρχει και μια επιστημονική αμφισβήτηση.

«Ακούμε διχασμένους τους επιστήμονες και διαφορετικές απόψεις» είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Αναφορικά με τη γραμμή υπεράσπισης, ο δικηγόρος είπε πως παρά τις όποιες δυσκολίες που συναντούν βρίσκονται σε καλό δρόμο και έχουν βρει τον τρόπο με τον οποίο θα προχωρήσουν.

Σε ό, τι αφορά το ενδεχόμενο να βρεθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορούμενη και για τους θανάτους των δύο πρώτων παιδιών, ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε πως δεν μπορεί να επεκταθεί περαιτέρω στο ζήτημα αυτό γιατί αρχικά δεν έχει απαγγελθεί ακόμη καμία κατηγορία στην εντολέα του και ο ίδιος δεν έχει στα χέρια του κάποιο έγγραφο από το οποίο μπορεί να αξιολογήσει τι ακριβώς συμβαίνει.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 13/04/2022