Ελλάδα

Πάτρα: Ο κουμπάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου διαψεύδει ότι είχαν ερωτική σχέση – Όσα είπε ο δικηγόρος του

10.04.2022 | 14:54 Eνσωμάτωση

Ο δικηγόρος του νονού της Μαλένας μίλησε στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» αναφορικά με τη φερόμενη ερωτική σχέση του πελάτη του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Αναφορικά με το εξώδικο που έχει συντάξει ο κ. Κρεμμύδας εξήγησε πως δεν αφορά μονάχα τη φερόμενη ερωτική σχέση του πελάτη του με την 33χρονη κατηγορούμενη, αλλά επίσης την εμπλοκή του πλέον σε εγκληματικές ενέργειες αλλά στο κομμάτι της κεταμίνης μαζί με συγγενικά του πρόσωπα.

Ο δικηγόρος αποκάλυψε πως ο πελάτης του, προτού βαφτίσει τη Μαλένα ήταν εργοδότης του Μάνου Δασκαλάκη.

«Δέχεται απειλές πέρα από τη χλεύη, ο ίδιος και η οικογένειά του, σαν άμεσα εμπλεκόμενος στην υπόθεση. Αύριο το πρωί θα προχωρήσουμε σε μηνύσεις και θα ζητήσουμε και τη συνδρομή της Ασφάλειας Πατρών» δήλωσε ο κ. Κρεμμύδας.

Ο δικηγόρος ανέφερε πως ο πελάτης συναντά τη χλεύη από τον κοινωνικό του περίγυρο για το αν είχε ή όχι σχέση με την κατηγορούμενη και δέχεται απειλές, οι οποίες παραμένουν προφορικές για την ώρα, και τόνισε πως η κατάσταση έχει ξεφύγει.

Μετά τον θάνατο της Μαλένας οι σχέσεις του νονού με το ζευγάρι είχαν ατονήσει, όπως είπε ο κ. Κρεμμύδας.

Σε ό,τι αφορά τις μηνύσεις στις οποίες πρόκειται να προβεί, διευκρίνησε πως δεν θα είναι εναντίον δημοσιογράφων ή μέσων ενημέρωσης, αλλά δύο συγκεκριμένων προσώπων που έχει ταυτοποιήσει ο εντολέας του.

Videos & Απoσπάσματα από Τι Λες Τώρα - 10/04/2022