Ελλάδα

Ο δικηγόρος Α. Θεοδωρόπουλος στο MEGA: «Πιστεύω ότι θύμα της υπόθεσης ήταν και η σπιτονοικοκυρά»

10.04.2022 | 12:23 Eνσωμάτωση

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» μίλησε ο δικηγόρος των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα, της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά πως πιστεύει ότι θύμα της όλης υπόθεσης, πέρα από τα τρία παιδιά ήταν και η Ευγενία Κούτρα. Αποκάλυψε πως το 2017 που ήταν άρρωστη η σπιτονοικοκυρά, ο Μάνος Δασκαλάκης έκανε ένα πληρεξούσιο μέσω του οποίου είχε τη δυνατότητα να λαμβάνει τη σύνταξή της.

Όπως είπε ο δικηγόρος, μαζί με τους πελάτες του έχουν καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πατρών για να διαπιστωθεί εάν όντως ο Μάνος Δασκαλάκης έχει λάβει τη σύνταξη και μετά τον θάνατο της Ευγενίας Κούτρα.

«Γιατί αν την έχει λάβει είναι ποινικό αδίκημα» τόνισε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Αναφορικά με τον δικηγόρο του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρη Καράμπελα, ο κ. Θεοδωρόπουλος δήλωσε πως δεν γνωρίζει εάν υπήρξε δικηγόρος και της σπιτονοικοκυράς και επισήμανε πως τα πληρεξούσια γίνονται σε συμβολαιογράφο και όχι σε δικηγόρο.

«Μόλις πέθανε η Ευγενία Κούτρα το ζευγάρι έβγαλε στο σφυρί τα πράγματα του σπιτιού και γύριζαν βίντεο κλιπ» δήλωσε ο δικηγόρος.

Videos & Απoσπάσματα από Χαμογέλα και Πάλι! - 10/04/2022