Ελλάδα

Πάτρα: Νέα στοιχεία στο φως για τη σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη

10.04.2022 | 07:09 Eνσωμάτωση

Η ανακοίνωση του δικηγόρου Πατρών, Κωνσταντίνου Κρεμμύδα έρχεται να «ταράξει» κι άλλο τα νερά στην πολύκροτη υπόθεση.

Ο διευθυντής της εφημερίδας «Πελλοπόνησος», Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Μega Σαββατοκύριακο» και αποκάλυψε μία είδηση της τελεταίας στιγμής αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας.

Όπως είπε το νέο στοιχείο έρχεται από την ανακοίνωση του δικηγόρου Πατρών, Κωνσταντίνου Κρεμμύδα που αφορά στον νονό της Μαλένας, ο οποίος ενεπλάκη σε ένα ερωτικό σενάριο με την 33χρονη κατηγορουμένη. Η ανακοίνωση η οποία έχει φτάσει με αφορμή κάποια δημοσιεύματα αναφέρεται σε «ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας, που καμία σχέση δεν έχει με την αλήθεια, αλλά είναι ιδιαίτερα σοβαρό, το γεγονός πως ο δικηγόρος επιτίθεται στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές, οι οποίες κρατούν μία παθητική στάση στο όλο θέμα και έχουν επιτρέψει αυτές τις συμπεριφορές, παρά την ευθύνη που έχουν να εφαρμόζουν το νόμο σε αδικήματα» τόνισε ο κ. Τριανταφυλλόπουλος.

Το δεύτερο στοιχείο που πιστεύουμε πως θα «ρίξει» περαιτέρω φως στην υπόθεση μες στη βδομάδα, όπου θα έχουμε και τα στοιχεία της άτυπης τριμελούς επιτροπής, είναι η κατάθεση του διευθυντή  της παιδιατρικής κλινικής στο Ρίο, Ανδρέας Ηλιάδης.

Ο διδάκτωρ Εγκληματολογίας, Παναγιώτης Παπαϊωάννου ερωτηθείς για το αν ισχύει πως και οι δύο πρωτοι θάνατοι προήλθαν από ασφυκτικό θάνατο είπε πως έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο οι δύο πρώτες ιατροδικαστικές εκθέσεις.

«Είναι εύκολο όποιος θέλει να κάνει σχόλιο και να επικαλεστεί ιατροδικαστικές πηγές και να κάνει τις παρατηρήσεις του» είπε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως είναι «ευχάριστο» την ίδια στιγμή πως υπάρχει το υλικό για την επανεκτίμηση των δύο αυτών ιατροδικαστικών εκθέσεων.

Αναφορικά με την Τζωρτζίνα και κατά πόσο είναι αδιάσειστα τα στοιχεία που λένε πως πρόκειται για δολοφονία, απάντησε πως για να οδηγήθηκε σε προφυλάκιση η κατηγορουμένη, πρέπει να υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις και «όλοι ευχόμαστε να είναι περισσότερες από αυτές που έχουν βγει στη δημοσιότητα, δηλαδή να υπάρχουν κάποιες καταθέσεις και στοιχεία που να μην ξέρουμε και το σωστό είναι να μην ξέρουμε».

Videos & Απoσπάσματα από Mega Σαββατοκύριακο - 10/04/2022