Αθλητικά

Απόψε στις 20:00 το μεγάλο διεθνές φιλικό του Ολυμπιακού με την Σαχτάρ Ντόνετσκ

09.04.2022 | 13:32 Eνσωμάτωση

Διεθνή φιλικό αγώνα για την ειρήνη και τον τερματισμό του πολέμου, δίνει απόψε στις οκτώ, ο Ολυμπιακός, με την Σαχτάρ Ντόνετσκ. Τα έσοδα της αναμέτρησης, που θα μεταδοθεί ζωντανά από το One, θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των προσφύγων και των θυμάτων πολέμου.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για ένα παιχνίδι ιστορικής σημασίας. Έναν φιλικό αγώνα που θα ταξιδέψει στον χρόνο ως ο πρώτος που δίνει ουκρανική ομάδα, εν μέσω πολέμου, εκτός συνόρων.

Απόψε το βράδυ, στο Γεώργιος Καραϊσκάκης οι Ερυθρόλευκοι δεν θα υποδεχθούν απλώς τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Θα στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα ειρήνης σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Ένα μήνυμα πως κανείς δεν πρέπει να μένει άπραγος μπροστά στον πόλεμο. Ολοι οφείλουν να παίρνουν θέση.

Και η μοναδική πραγματική θέση είναι η ΕΙΡΗΝΗ. Και το τέλος του ολέθρου, των θανάτων, της καταστροφής.

Την ημέρα που ο Πέδρο Μαρτίνς συμπληρώνει 4 χρόνια παρουσίας στον πάγκο του, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Σαχτάρ Ντόνετσκ με πλήρη σύνθεση, με σκοπό να τιμήσει τους φιλοξενούμενούς του και να δείξει για ακόμη μία φορά πως δηλώνει πάντα «παρών».

Οι Ερυθρόλευκοι ζητούν από τον κόσμο τους να βρεθούν στο Φάληρο και να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα κατά του πολέμου. Αλλά και να στηρίξουν την προσπάθεια ενίσχυσης εκείνων που πραγματικά πλήττονται από όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί όλα τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη των προσφύγων που δημιούργησε ο πόλεμος, με την τιμή των εισιτηρίων να είναι 10 ευρώ.

Η σπουδαία φιλική αναμέτρηση θα μεταδοθεί απόψε στις 20:00 το βράδυ ζωντανά από το ONE TV.

Ενώ όπως έχει γίνει γνωστό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης θα βρεθούν απεσταλμένοι από τα κορυφαία μέσα του πλανήτη, με σκοπό να καλύψουν το παιχνίδι, αλλά και να μεταδώσουν το οικουμενικό αντιπολεμικό μήνυμα που στέλνουν οι δύο ομάδες.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 09/04/2022