Αθλητικά

Μήνυμα κατά του πολέμου από τον Ολυμπιακό: Διεθνής φιλικός αγώνας για την ειρήνη με την Σαχτάρ

08.04.2022 | 20:39 Eνσωμάτωση

Σε μία κίνηση αγάπης και αλληλεγγύης στον Ουκρανικό λαό, προχώρησε ο Ολυμπιακός με την διοργάνωση αύριο στις 20:00 φιλικού με την Σαχτάρ, ματς που θα δείτε από το ONE.

Ο Ολυμπιακός συμμετέχει ενεργά σε όσα συμβαίνουν στον πλανήτη. Πάντα πρωτοπόρος στις κοινωνικές δράσεις, πάντα στέλνει μηνύματα πέραν του ποδοσφαίρου, δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων.

Έτσι κι αυτή τη φορά, οι πρωταθλητές Ελλάδας δε θα μπορούσαν να μην στηρίξουν τους συνανθρώπους μας που βιώνουν τη φρίκη του πολέμου.

Η συγκυρία της αναβολής του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, έδωσε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να διοργανώσει ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι. Μία ιστορικής σημασίας αναμέτρηση για την Ειρήνη και τον τερματισμό του πολέμου. Απέναντι στην Σαχτάρ Ντόνετσκ. Την πρωταθλήτρια Ουκρανίας που δεν έχει πλέον έδρα, καθώς η πόλη της, βιώνει τις οδυνηρές συνέπειες του πολέμου.

Αυτή θα είναι η πρώτη από μια σειρά διεθνών φιλικών αναμετρήσεων που θα δώσει η Σαχτάρ, με κορυφαίους συλλόγους στην Ευρώπη και την Αμερική. Το Γεώργιος Καραϊσκάκης ανοίγει τις θύρες του για να υποδεχθεί την ουκρανική ομάδα και το πρώτο μήνυμα ειρήνης μέσω του ποδοσφαίρου θα δοθεί από τον Πειραιά σε όλον τον κόσμο.

Η σπουδαία φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Απριλίου στις 20:00 το βράδυ και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ONE TV. Θα υπάρχει γενική είσοδος 10 Ευρώ και τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν για οικονομική στήριξη των Προσφύγων.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 08/04/2022