Ελλάδα

Πάτρα: Θανατηφόρα εγκατάλειψη της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου

07.04.2022 | 08:36 Eνσωμάτωση

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για την υπόθεση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου, αλλά και το ενδεχόμενο εκταφής της.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε σην περιουσία της σπιτονοικοκυράς, την οποία διαχειριζόταν ο Μάνος Δασκαλάκης.

«Γίνεται η έρευνα στην Πάτρα για τον θάνατο της σπιτοοικοκυράς, γίνονται καταθέσεις. Μην περιμένουμε σε σύντομο χρόνο να γίνει κάποια εκταφή. Ως προς το θέμα της εκταφής, όταν γίνεται μία έρευνα, η πιθανότητα για μία εκταφής είναι το έσχατο που μπορεί να γίνει. Πρώτα οι διωκτικές αρχές θα πρέπει να βγάλουν άκρη και μετά να γίνει η εκταφή μίας σορού μίας θαμμένης γυναίκας που ετάφη πριν από 1.5 χρόνο»,ανέφερε αρχικά.

Η έρευνα δεν είναι πλήρης, ο Μάνος Δασκαλάκης για να στηρίξει τον ισχυρισμό του για την σπιτονοικοκυρά, ότι δεν συνέτρεχε λόγος για να σκοτώσει κανείς την 69χρονη, ψεύδεται. Όλοι οι κατασκευαστές εκτιμούν πως η αντικειμενική αξία του σπιτιού της 69χρονης, υπερβαίνει τα χρέη της. Δεν σημαίνει όμως αυτό ότι έχουμε και δολοφονία. Ο Μάνος είχε πληρεξούσιο για τα πάντα, έτσι όπως λειτουργούσε, λειτουργούσε όπως αυτή η γυναίκα. Θα οχυρωθεί πίσω από το πληρεξούσιο ο Μάνος Δασκαλάκης. Οι συγγενείς θα πρέπει να καταστούν κληρονόμοι πρώτα για να δούμε τί υπάρχει», συμπλήρωσε ο Γιώργος Αναστασόπουλος.

Οι καταγγελίες κακοποίησης αφορούν στον πόλεμο των δύο οικογενειών Πισπιρίγκου και Δασκαλάκη. Για την καταγγελία της 22ας Αυγούστου έγινε με χρονική καθυστέρηση. Το πόρισμα της κοινωνικής λειτουργού ήταν τρεις γραμμές», σημείωσε.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 07/04/2022