Ελλάδα

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της Πάτρας – Πού επικεντρώνονται οι έρευνες

07.04.2022 | 17:54 Eνσωμάτωση

Η δημοσιογράφος Άρια Καλύβα παρουσίασε τα νεότερα στοιχεία για την υπόθεση - «θρίλερ» της Πάτρας.

Σπιτονοικοκυρά

Δύο είναι οι δικηγόροι που έχουν αναλάβει την υπόθεση της Ευγενίας Κούτρα και εκπροσωπούν τα ξαδέρφια της θανούσης. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ζητήσει να ερευνηθεί το σπίτι της 69χρονης προκειμένου να φανεί εάν έχουν πειραχτεί κάποια πράγματα από μέσα, αλλά και για τις χρυσές λίρες που γίνεται έντονα λόγος τις τελευταίες μέρες.

Μαλένα – Ίριδα

Νέα ιατροδικαστική εξέταση έχει ζητηθεί από την Εισαγγελία Πατρών αναφορικά με τα δύο πρώτα παιδιά. Συγκεκριμένα για την Μαλένα αναμένεται το πόρισμα της άτυπης επιτροπής Καρακούκη. Το εν λόγω πόρισμα δεν θα μπει στη δικογραφία, απλά θα υπάρξει μία ενημέρωση από τους ιατροδικαστές στο Ανθρωποκτονιών.

Ό, τι προκύψει από τα εγκληματολογικά εργαστήρια θα πάνε κατευθείαν στην ανακρίτρια, από εκεί θα ερευνηθούν οι επαφές, η διαδρομή της κεταμίνης, καθώς και όλες τις κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σημειώνεται πως εξετάζεται εάν τυχόν η κατηγορουμένη έλαβε την ουσία της κεταμίνης μέσω των χαπιών «έκσταση».

Η δημοσιογράφος Άρια Καλύβα μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο επισήμανε την σημερινή εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη μετά την τρίωρη κατάθεση στην ανακρίτρια, η οποία δεν είχε καμία σχέση με τη χθεσινή του εμφάνιση στις κάμερες.

Η δημοσιογράφος εκτίμησε πως ο Μάνος Δασκαλάκης δείχνει να μη θέλει να προκαλέσει την έντονη αντίδραση της συζύγου του.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 07/04/2022