Ελλάδα

Ανάσογλου για Πάτρα: Υπάρχει συνδρομή και άλλου ατόμου

07.04.2022 | 08:10 Eνσωμάτωση

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας μετά και την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη αλλά και την «εύρεση» της διαδρομής της κεταμίνης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», η Ανθούλα Ανάσογλου, ποινικολόγος, σημείωσε πως παρόμοιες ουσίες είναι εύκολο να τις προμηθευτεί κάποιος από το διαδίκτυο, ωστόσο «σε πολλές περιπτώσεις χτυπάει καμπανάκι στις παραγγελίες ότι κάτι δεν πάει καλά».

«Μου κάνει εντύπωση ότι δεν ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές. Κάποιο άλλο άτομο έχει συνδράμει».

Η κ. Ανάσογλου, αναφερόμενη στην εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη με τον δικηγόρο που είχε αρχικά το ζευγάρι, μιλά για απιστία από πλευράς του συνηγόρου.

«Είναι ξεκάθαρη απιστία. Όταν έχω άτομο το οποίο μπορεί να μου έχει εμπιστευτεί πράγματα, δεν μπορεί μετά, στην ίδια υπόθεση, να σταθώ εναντίον του».

«Υπάρχει παθογένεια στην οικογένεια»

Για προκλητική εικόνα του Μάνου Δασκαλάκη έξω από τα δικαστήρια και για μια παθογένεια στην οικογένεια μιλά από τη μεριά της η Μυρσίνη Κωστοπούλου, κλινική ψυχολόγος.

«Η εικόνα έξω από τα δικαστήρια ήταν τουλάχιστον προκλητική. Υπήρχε ένας άνθρωπος που λειτουργούσε σαν να έκανε σόου σε κάποια ροκ συναυλία».

Σύμφωνα με την κ. Κωστοπούλου, το ζευγάρι προσπαθεί «να κατασκευάσει μια εικόνα και να περιφρουρήσει το συμφέρον του. Δε δείχνουν καμία έκφραση θρήνου. Υπάρχει παθογένεια σε αυτήν την οικογένεια».

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 07/04/2022