Ελλάδα

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα αρνηθεί ότι παρίστατο στο δωμάτιο την ώρα που «έφυγε» η Τζωρτζίνα

04.04.2022 | 11:26 Eνσωμάτωση

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, αλλά και τί πρόκειται να υποστηρίξει η Ρούλα Πισπιρίγκου στην απολογία της.

Ο δημοσιογράφος μίλησε για την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου και ποιά κατηγορία θα προσπαθήσει να καταρρίψει.

«Έχει ξεφύγει πολύ το πράγμα. Ερχόμενος στην εφημερίδα εισέπραξα πληροφορίες και καινούρια σενάρια. Πως θα αντιμετωπίσει την δικαιοσύνη είναι κάτι που θα απασχολήσει. Δεν θα αρνηθεί μονο ότι προμηθεύτηκε την ουσία, θα υποστηρίξει ότι δεν βρισκόταν στον θάλαμο την ώρα που εφυγε το παιδί και δεν την αφορά αυτή η περιγραφή που υπάρχει στο ένταλμα σύλληψης. Θα πει οτι είχε βγει από τον θάλαμο από το μεσημέρι και δεν παρίστατο την ώρα που έφυγε το παιδί», ανέφερε αρχικά.

Όσο αφορά στο τάμπλετ που θάφτηκε μαζί με την Τζωρτζίνα ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος τόνισε πως, «είναι στα σκαριά 2 αποφάσεις. Η μία έχει να κάνει με την ενδεχόμενη εκταφή του δώματος για να βρεθεί το τάμπλετ και δεύτερον, σε αναμονή μία προκαταρκτική εξέταση για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς. Στη συζήτηση που είχα μαζί της 10 μέρες πριν συλληφθεί, μου το είχε αποκαλύψει. Είχε συμφωνήσει να είναι ένα συναινετικό διαζύγιο ενώ τώρα άλλαξε σε αντιδικία», κατέληξε λέγοντας.

Videos & Απoσπάσματα από Πάμε Δανάη! - 04/04/2022