Αθλητικά

Ο Ολυμπιακός στην κορυφή της Ευρώπης για δεύτερη συνεχή χρονιά

03.04.2022 | 20:46 Eνσωμάτωση

Ιστορία έγραψαν σήμερα τα κορίτσια του Ολυμπιακού στο πόλο καθώς, με τη νίκη 11- 7 επί της Σαμπαντέλ στον τελικό της Ευρωλίγκας που έγινε στον Πειραιά και μεταδόθηκε από το One, στέφθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά πρωταθλήτριες Ευρώπης και τρίτη συνολικά.

Το Παπαστράτειο φλέγεται. Ο κόσμος του Ολυμπιακού υποκλίνεται στις μεγάλες μαχήτριες του Ευρωπαϊκού πόλο. Οι ερυθρόλευκες οδηγούν την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης, έχουν κατακτήσει την 2η συνεχόμενη και 3η συνολικά Ευρωλίγκα στην ιστορία τους, νικώντας την Ισπανική Σαμπαντέλ με 11-7.

6 ευρωπαϊκοί τίτλοι σε 11 τελικούς, 3 κύπελλα και 1 Super Cup Eλλάδας, 2 Super Cup Eυρώπης και 1 Λεν Τροφι, είναι τα επιτεύγματα της υπερομάδας του Πειραιά. Το δημιούργημα του Χάρη Παυλίδη που επάξια πλέον καθοδηγεί ο Αλεξάντερ Τσίριτς.

«Υψώσατε την Ελληνική και την Ερυθρόλευκη σημαία στον υψηλότερο ιστό και μεγαλώσατε ακόμα περισσότερο τον θρύλο του ευρωπαϊκού αθλητισμού. Το θαύμα της τελευταίας δεκαετίας με τους εκατοντάδες τίτλους, τις αμέτρητες νίκες, τα ευρωπαϊκά τρόπαια σε όλα τα σπορ είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, θυσιών, επιμονής για το καλύτερο και αγάπης για τον Ολυμπιακό σύνδεσμο φιλάθλων Πειραιώς. Συγχαρητήρια σε όλες και όλους! Ζήτω ο Ολυμπιακός!», δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 03/04/2022