Ελλάδα

Μπαλάσκας: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου αδειάζει τον Μάνο Δασκαλάκη»

03.04.2022 | 14:46 Eνσωμάτωση

Για δεύτερη φορά επισκέφτηκε την Ρούλα Πισπιρίγκου στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε ότι η 33χρονη ζήτησε να εξεταστεί από ανιχνευτή ψεύδους.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» και αναφέρθηκε στην κεταμίνη, την ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό της 9χρονης Τζωρτζίνας.

«Η κεταμίνη είναι ένα φάρμακο το οποίο χρησιμοποιείται στο χάπι του βιασμού, το παίρνουν πολλοί χρήστες. Δεν έχει μεγάλη ποινική μεταχείριση, δηλαδή δεν σε χαρακτηρίζει πρεζόνι. Η κεταμίνη δίνει το αίσθημα της ευφορίας. Χρησιμοποιείται στο λεγόμενο χάπι του βιασμού, διότι δίνει αυτή την αναστολή».

Σχετικά με το αίτημα της 33χρονης να εξεταστεί με ανιχνευτή ψεύδους, ο κ. Μπαλάσκας δήλωσε πως δεν γνωρίζει εάν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ τέτοιο τεστ: «Είναι κοινωνικά ιδιαίτερο το έγκλημα. Υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που ήταν μακελάρηδες, που έχουν κάνει χίλια δύο πράγματα. Όμως δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ ο ανιχνευτής ψεύδους».

Από σύντροφοι… εχθροί;

Την ίδια στιγμή αιχμές αφήνει η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον Μάνο Δασκαλάκη, δηλώνοντας πως ο σύζυγός της χύνει κροκοδείλια δάκρυα για να φανεί άγιος. Από την πλευρά του ο Μάνος Δασκαλάκης δηλώνει ότι δεν έχει κανένα λόγο να φοβάται.

«Ανοίγει η έρευνα της αστυνομίας και θα έχουμε αποτέλεσμα. Μπορεί μερικές φορές κάποιος να καταδικαστεί όχι με τη μαρτυρία του, τον δένουν τα στοιχεία. Όταν η υπόθεση είναι δεμένη, τότε κατηγορείται και καταδικάζεται, χωρίς να παραδεχθεί την ενοχή του», δήλωσε ο κ. Μπαλάσκας.

«Η Ρούλα τον ψιλοαδειάζει τον Μάνο. Είναι 100% ότι κάποια στιγμή θα φαγωθούν μεταξύ τους, είναι πάγια τακτική», πρόσθεσε και τόνισε πως οι έρευνες σχετικά με την υπόθεση επεκτείνονται και σε άλλα πρόσωπα.

Videos & Απoσπάσματα από Τι Λες Τώρα - 03/04/2022