Ελλάδα

Πέτρος Φιλιππίδης: Τη Δευτέρα καταθέτει η δεύτερη μάρτυρας με «ανοιχτές» τις πόρτες

01.04.2022 | 13:46 Eνσωμάτωση

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και του Δημήτρη Λιγνάδη με τους δύο κατηγορούμενους να καταφθάνουν την ίδια στιγμή στα δικαστήρια.

Πέτρος Φιλιππίδης και Δημήτρης Λιγνάδης κατέφθασαν την ίδια ώρα, ο ένας πίσω από τον άλλον στα δικαστήρια. Οι δίκες των δύο κατηγορουμένων συνεχίζονται σήμερα σε διπλανές αίθουσες.

Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά στον Πέτρο Φιλιππίδη, σήμερα καταθέτει η γυναίκα που κατήγγειλε πως την βίασε το 2008. Η κατηγορία που του αποδίδεται είναι κατ’ εξακολούθηση καθώς οι καταγγελλόμενες πράξεις φέρεται να έγιναν τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο του 2008. Η εν λόγω καταγγέλλουσα ζήτησε να γίνει η κατάθεσή της κεκλεισμένων των θυρών, ενώ αναμένεται να ολοκληρώσει σήμερα την κατάθεσή της, και τη Δευτέρα θα καταθέσει η δεύτερη καταγγέλουσα, με τη μαρτυρία  να γίνεται με ανοιχτές τις πόρτες, καθώς ήταν η μόνη από τις τρεις καταγγέλουσες που το ζήτησε.

Δημήτρης Λιγνάδης

Ένας 25χρονος άνδρας αιγυπτιακής καταγωγής καταθέτει από το πρωί για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Πρόκειται για τον δεύτερο άντρα που τον έχει καταγγείλει για το αδίκημα του βιασμού.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην κατάθεσή του ο άντρας, δεν ζητά εκδίκηση αλλά δεν θέλει να ξανανιώσει πως κάποιος τον αδικεί.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 01/04/2022