Ελλάδα

Απαγχωνισμένος βρέθηκε στο κελί του ο Πολωνός που κατηγορείται για τη δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα

23.03.2022 | 20:48 Eνσωμάτωση

Νεκρός βρέθηκε στις φυλακές της Κέρκυρας ο 33χρονος που είχε ομολογήσει ότι σκότωσε τον 7χρονο Ανδρέα στην Κυψέλη και είχε προφυλακιστεί μαζί με τη μητέρα του άτυχου παιδιού.

Ήταν 12 Φεβρουαρίου όταν η είδηση πως ένας 7χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε μια εργαλειοθήκη σοκάρει το πανελλήνιο.

Ο 7χρονος Ανδρέας είχε δολοφονηθεί το 2017, όταν ο 33χρονος Πολωνός το τύλιξε με μονωτική ταινία, προκαλώντας του ασφυξία ενώ στη συνέχεια, έκρυψε τη σορό- αρχικά- σε αυτοσχέδιο τάφο στην ταράτσα της πολυκατοικίας που ήταν το σπίτι και αργότερα, σε εργαλειοθήκη σε αποθηκευτικό χώρο καναπέ. Η 29χρονη υποστήριζε πως δεν ήταν μπροστά τη στιγμή της δολοφονίας…

«Μία φορά τους είχα συναντήσει αλλά φαινόταν πως έκρυβαν κάτι» είχε δηλώσει γείτονάς του ζευγαριού.

Μάλιστα όταν μετά από έξωση, το ζευγάρι είχε μείνει άστεγο, περιέφεραν μαζί τους την εργαλειοθήκη όπου βρίσκονταν τα οστά του άτυχου παιδιού.

Ο άτυχος Ανδρέας είχε υποβληθεί σε πολλά βασανιστήρια και υπέφερε στα χέρια του 33χρονου καθώς συχνά ο δράστης τον τιμωρούσε αφήνοντάς τον χωρίς νερό και τροφή.

Στις 15 Φεβρουαρίου είχαν πάρει τον δρόμο για τη φυλακή τόσο ο 33χρονος Πολωνός όσο και η 29χρονη, που κατηγορούνται για την ανθρωποκτονία από κοινού του 7χρονου. Ο θάνατος του αποδίδεται σε αυτοκτονία καθώς ήταν μόνος του στο κελί το οποίο ήταν κλειδωμένο. Για το συμβάν η αστυνομία διεξάγει έρευνα.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 23/03/2022