Ελλάδα

Καταιγιστικές εξελίξεις στο «θρίλερ» της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά

21.03.2022 | 20:31 Eνσωμάτωση

Φως στο θρίλερ της Πάτρας αναζητούν οι αρχές, καθώς μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τους ανεξήγητους θανάτους των τριών μικρών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας. Οι έρευνες για την υπόθεση έχουν μπει στην τελική ευθεία, με τον ιατροδικαστή, Σωτήρη Μπουζιάνη να επιβεβαιώνει στο MEGA ότι το πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζωρτζίνας, αναμένεται να εκδοθεί σύντομα.

Το πόρισμα της άτυπης επιτροπής ιατροδικαστών συντάσσεται και οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών που κινούν τα νήματα στη μεγάλη έρευνα αξιολογούν όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει.

«Είμαστε στην τελική ευθεία για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων. Αρχές της επόμενης εβδομάδας πιστεύω θα ξέρουμε τι έχει συμβεί. Έχουν βρεθεί σωρεία φαρμακευτικών ουσιών και από τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα ξέρουμε αν πρόκειται για την φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε η Τζωρτζίνα ή αν αφορούν άλλες ουσίες» αποκαλύπτει ο ιατροδικαστής.

Η αδερφή της μητέρας χαρακτηρίζεται από αστυνομικές πηγές ως ένα από τα πρόσωπα κλειδιά στο απόλυτο θρίλερ. Ήταν στο σπίτι τη νύχτα που έμελλε να είναι η τελευταία στη ζωή της μικρής Ίριδας, εκείνη που για πολλά γεγονότα έδωσε δύο διαφορετικές εκδοχές. Για τις ώρες που το αγγελούδι ξύπνησε και αργότερα εντοπίστηκε νεκρό στην κούνια του, για τις σχέσεις που είχε το ζευγάρι και για τα προβλήματα υγείας της αδερφής της. Καθώς η ίδια έχει διαψεύσει πως η 33χρονη έδινε μάχη με σοβαρή ασθένεια, όπως έγραφε σε μια σειρά από αναρτήσεις της.

«Κοριτσάρες μου μιλήστε, εσείς ξέρετε! Και ξέρω ότι μας αγαπάτε και μας προστατεύετε από εκεί ψηλά» γράφει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της, η αδερφή της μητέρας.

Η αντίστροφη μέτρηση για την ώρα των αποκαλύψεων πλησιάζει προς το τέλος και όλα δείχνουν πως μέσα στις επόμενες θα υπάρχουν χειροπιαστά στοιχεία για τους θανάτους των τριών κοριτσιών.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 21/03/2022