Κόσμος

Τουρκία: Μπαλάκι οι ευθύνες της χιονοθύελλας ανάμεσα σε δήμαρχο & κυβερνήτη Κωνσταντινούπολης

27.01.2022 | 20:32 Eνσωμάτωση

Μπαλάκι μεταξύ δημάρχου και κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης έγιναν οι ευθύνες για το χάος που επικράτησε και στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης. Χιλιάδες πολίτες έξαλλοι που παγιδεύτηκαν για ώρες στους χιονισμένους δρόμους κατηγόρησαν τον Εκρέμ Ιμάμογλου για αδιαφορία. Εκείνος κατηγόρησε τον κυβερνήτη ενώ στο παιχνίδι μπήκε και ο Ερντογάν που βρήκε ευκαιρία να χτυπήσει τον πολιτικό του αντίπαλο. Ο Ιμάμογλου υπέπεσε και σε ένα άλλο μεγάλο πολιτικό λάθος. Το ίδιο βράδυ της πρωτοφανούς χιονοκαταιγίδας δεξιώθηκε σε ταβέρνα τον Βρετανό πρέσβη.

Για περισσότερο από 12 ώρες οι οδηγοί κόλλησαν στο χιόνι και πάγωσαν μέσα στα αυτοκίνητα τους.. Όλοι τους ήταν έξαλλοι με τον δήμαρχο Εκρέμ Ιμάμογλου…

Το πρωί ο Ιμάμογλου συναντήθηκε με τους οδηγούς των εκχιονιστικών και φωτογραφήθηκε μαζί τους ενώ η κάμερα τον ακολούθησε και στο κέντρο επιχειρήσεων.

Όσο περνούσε η ώρα και το χάος μεγάλωνε στους δρόμους, εκείνος άφησε αιχμές στο λογαριασμό του στον κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης ότι για 19 ώρες δεν έκανε τίποτα.

Έβγαλε φωτογραφίες μαζί τους και το βράδυ έκανε το μοιραίο λάθος… Ανέβασε φωτογραφία από εστιατόριο στο οποίο έκανε το τραπέζι στο Βρετανό πρέσβη- με κύριο μενού το ψάρι

Δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι όλο το πρωί το πέρασε μαζί με εκείνους που απεγκλώβιζαν τον κόσμο.

«Το ψάρι στα χείλη» του έψησε και ο πρόεδρος της Τουρκίας λέγοντας δεικτικά ότι ελπίζει οι Κωνσταντινουπολίτες να αντέξουν μέχρι το 2024 με αυτό τον δήμαρχο.

Οι φιλοκυβερνητικές εφημερίδες πληροφορήθηκαν μάλιστα ότι ο δήμαρχος πλήρωσε 3.000 ευρώ, για το ψάρι…

Οι ευθύνες για την τρομερή ταλαιπωρία των πολιτών έγιναν μπαλάκι, αλλά ο κόσμος δεν πρόκειται να βρει ποτέ το δίκιο του.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 27/01/2022