Ελλάδα

Κακοκαιρία Ελπίδα: Δεκάδες εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα σε Αττική Οδό & Μεσογείων – Αποκλεισμένοι γιατροί & νοσηλευτές στο «Γεννηματάς»

26.01.2022 | 05:31 Eνσωμάτωση

Τεράστια προβλήματα στην Αττική άφησε πίσω της η κακοκαιρία «Ελπίδα».

Στη λεωφόρο Μεσογείων, στο ύψος του «Γεννηματάς», πολλά είναι τα αυτοκίνητα που παραμένουν θαμμένα κάτω από το χιόνι μέχρι και σήμερα το πρωί, τόσο στο ρεύμα ανόδου όσο και καθόδου.

Παράλληλα, κατά μήκος του δρόμου υπάρχουν κλαδιά από δέντρα, αλλά και σημεία που το χιόνι φτάνει τους 40-50 πόντους, ενώ ενδεικτική της κατάστασης είναι και η είσοδος του «Γεννηματάς», όπου το χιόνι έχει καλύψει τα πάντα.

Γιατροί και νοσηλευτές παραμένουν αποκλεισμένοι για περισσότερες από 40 ώρες εντός του νοσοκομείου, καθώς δεν μπορούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους λόγω της κατάστασης στου δρόμους.

Την ίδια ώρα, δύσκολη παραμένει η κατάσταση και στην Αττική Οδό, με πολλά εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να καθυστερεί και ο καθαρισμός του δρόμου.

Σημαντικά είναι και τα προβλήματα που παρουσιάζονται σε πολλούς δήμους της Αττικής με πεσμένα δέντρα από την κακοκαιρία που ακόμα δεν έχουν απομακρυνθεί.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 26/01/2022