Πολιτική

«Καμπάνα» 2.000 ευρώ για κάθε όχημα στην Αττική Οδό

25.01.2022 | 10:56 Eνσωμάτωση

Με 2.000 ευρώ θα αποζημιωθούν οι οδηγοί που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό, κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος του MEGA, Νίκος Αρμένης ο πρωθυπουργός είχε σύσκεψη με το επιτελείο του και αποφάσισε να ζητήσει από την ανάδοχο εταιρεία της Αττικής Οδού, να αποζημιώσει με αυτό το ποσό όσους οδηγούς υπέστησαν αυτή τη μεγάλη ταλαιπωρία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εταιρεία αποδέχθηκε αυτό το ποσό και στις 11:00 αναμένεται να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις από τον αρμόδιο υπουργό κ. Στυλιανίδη.

Σημειώνεται πως ο πρωθυπουργός προήδρευσε σε σύσκεψη στην οποία μετείχαν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, οι υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Αναστάσιος Μάνος.

Στη σύσκεψη έγινε αποτίμηση της κατάστασης και ελήφθησαν αποφάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που συνεχίζουν να υπάρχουν από την κακοκαιρία.

Videos & Απoσπάσματα από ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ - 25/01/2022