Κόσμος

Καλημέρα από τους Έλληνες του εξωτερικού: Βόλτα στη Νότια Κορέα!

22.01.2022 | 05:55 Eνσωμάτωση

Μια βόλτα μέχρι τη Νότια Κορέα έκανε η εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο, όπου συνάντησε την κ. Καρίνα Κάρποβα, κάτοικο Σεούλ, η οποία γεννήθηκε στην Ουκρανία, μεγάλωσε στην Ελλάδα και παντρεύτηκε Κορεάτη!

«Είμαι στο κέντρο της Σεούλ, έχουν λιώσει τα χιόνια και έχει ανέβει η θερμοκρασία λίγο, ήταν -10, -12 βαθμοί Κελσίου. Παντρεύτηκα και μετακομίσαμε στην Κορέα, από εδώ κατάγεται ο σύζυγος. Στη γλώσσα δυσκολεύομαι λίγο. Είχα έρθει και το 2018 εδώ, και έχω φίλους εδώ», είπε η κ. Κάρποβα.

«Αυτή τη στιγμή εγώ δε δουλεύω, μαθαίνω τη γλώσσα, αλλά βοηθάω στην επιχείρηση του συζύγου που ασχολείται με το εμπόριο και εισαγωγές φυσικών χυμών. Εγώ προσπαθώ να κάνω διασυνδέσεις με Ελλάδα, κατάγομαι από Κρήτη, που έχουμε πολλά φρούτα», εξήγησε η ίδια.

«Οι Κορεάτες είναι πολύ πιστοί στον εμβολιασμό, το 85% έχει εμβολιαστεί και το 45% έχει κάνει και την ενισχυτική δόση. Για να μπεις σε ένα εμπορικό κέντρο ή εστιατόριο πρέπει να είσαι εμβολιασμένος ή να έχεις κάνει PCR, εδώ είναι δωρεάν», είπε η κ. Κάρποβα για τα της πανδημίας εκεί.

Videos & Απoσπάσματα από Mega Σαββατοκύριακο - 22/01/2022