Ελλάδα

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη – Η 24χρονη τόλμησε να περιγράψει όσα έζησε στη σουίτα του ξενοδοχείου

20.01.2022 | 13:14 Eνσωμάτωση

Η 24χρονη Γεωργία … τόλμησε να βγει μπροστά...να δείξει το πρόσωπό της και να περιγράψει τις σκληρές εικόνες που ανακαλεί στη μνήμη της από τη σουίτα του ξενοδοχείου, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Άλλαξε χρόνο στο σπίτι του εργοδότη της μαζί με την οικογένειά του.. στην συνέχεια ενέδωσε στα επίμονα μηνύματα ενός φίλου της και μαζί με μία 17χρονη φίλη της πήγαν στο Πρωτοχρονιάτικο πάρτι… στη σουίτα 602. Ένα πάρτι διαφορετικό απ’ ότι περίμενε.

Ξαφνικά έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της όπως λέει χαρακτηριστικά…. Μόλις που στεκόταν όρθια. Έφυγε από το πάρτι και άρχισε να ψάχνει το αυτοκίνητό της. Όμως οι δυνάμεις της την εγκατέλειπαν και αποφάσισε να κλείσει δωμάτιο στο ξενοδοχείο για να περάσει η νύχτα… όλα ξεκίνησαν μόλις βγήκα από το ασανσέρ αφηγείται.

Με το πρώτο φως της ημέρας… αρχίζει να συνειδητοποιεί τι είχε συμβεί κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Καλεί στο τηλέφωνο τον άνθρωπο που την είχε προσκαλέσει  στο πάρτι και τον ακούει αγχωμένο. Αμέσως μετά τηλεφωνεί στον εργοδότη της και ζητάει βοήθεια.

Παρά τις πιέσεις που δέχεται αποφασίζει να μιλήσει και πηγαίνει στην αστυνομία… εκεί μαθαίνει πως ο άνθρωπος που τον κατηγορεί ότι την βίασε είναι μέλος γνωστής οικογένειας της πόλης… βιώνει μάλιστα, όπως λέει, την προσβλητική συμπεριφορά του δικηγόρου του.

«Εξετάστηκα τρεις ημέρες μετά»

Όπως καταγγέλλει η κοπέλα οι τοξικολογικές εξετάσεις έγιναν το βράδυ της ίδιας ημέρας, ωστόσο ο ιατροδικαστής την είδε 3 μέρες μετά

Αιματολογικές εξετάσεις δεν έγιναν, λέει η κοπέλα, παρά μόνο ανάλυση ούρων ενώ ο ανακριτής την είδε δυο εβδομάδες μετά… στις 14 Ιανουαρίου.

Έχασε τον πατέρα της σε τροχαίο… την μητέρα της από ξαφνικό θάνατο και τον σύντροφό της από καρκίνο.. όπως λέει οι ημέρες των γιορτών είναι δύσκολες για τους ανθρώπους που είναι μόνοι.

Τη δική του εκδοχή στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας δίνει με την κατάθεση του ο 27χρονος που συνελήφθη μετά τις καταγγελίες της κοπέλας και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος .

Η κατάθεση του 27χρονου

«Αφού αναπτύξαμε μια ευχάριστη διάθεση και υπήρχε ερωτική διάθεση μεταξύ μας, μου πρότεινε να πάμε στο δωμάτιο μου να κοιμηθούμε μαζί. Πήγαμε λοιπόν μαζί στο 602, ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, αρχίσαμε να φιλιόμαστε και έχοντας την απόλυτη συναίνεση της σε όλα τα στάδια της ερωτικής μας συνεύρεσης», ανέφερε στην κατάθεσή του ο 27χρονος.

Ο νεαρός που φέρεται σύμφωνα με την καταγγελία της 24χρονης να έχει νοικιάσει τη σουίτα που έγινε το πάρτι δήλωσε στην κατάθεση του.

Η κατάθεση του διοργανωτή του πάρτι

«Η κοπέλα ανέβηκε και την συναντήσαμε στον διάδρομο του τετάρτου ορόφου, όπου φαινόταν εμφανώς ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ. Μας χαιρέτησε λέγοντας «χρόνια πολλά» και στη συνέχεια εισήλθε μαζί με τον φίλο μου Βασίλη εντός του δωματίου όπου ελάμβανε χώρα το πάρτι και εγώ έφυγα αλλού», ανέφερε ο διοργανωτής.

Ο αδελφός του 27χρονου λέει στην κατάθεση του όσα είδε τη στιγμή που είδε για πρώτη φορά τη Γεωργία.

«Περί ώρα 03:00 παρατήρησα μια κοπέλα, που αργότερα έμαθα ότι ονομάζεται Γεωργία, να συνομιλεί καθισμένη στον καναπέ με τον αδερφό μου, και είχαν έρθει αρκετά κοντά. Λίγο αργότερα παρατήρησα ότι έλειπαν και οι δύο τους, χωρίς όμως να ξέρω αν έφυγαν μαζί», δήλωσε ο αδερφός του 27χρονου.

Ο άντρας που την προσκάλεσε στο πάρτι υποστηρίζει ότι η νεαρή κοπέλα του είπε ότι θα φύγει από το πάρτι με το αυτοκίνητό της.

Η κατάθεση του μετρ

«Περί ώρα 03:30 η Γεωργία με τη φίλη της αποχώρησαν από το δωμάτιο και λίγα λεπτά αργότερα αποχώρησα και εγώ με τον φίλο μου. Αποχωρώντας από το δωμάτιο, η Γεωργία μου είπε πως θα φύγει με το αμάξι με τη φίλη της», ανέφερε στην κατάθεσή του ο μετρ.

Το πρωί της Παρασκευής, 24χρονη θα δώσει για τέταρτη φορα κατάθεση στις δικαστικές αρχές με παρουσία ψυχολόγου. Κατάθεση επίσης θα δώσει και η 17χρονη φίλη της που ήταν μαζί στο πάρτι .

Τα δείγματα που ελήφθησαν θα αποσταλούν σε εργαστήριο της Ελβετίας για την ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών. Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες αναμένονται τα επίσημα αποτελέσματα.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 20/01/2022