Ελλάδα

Παντελής Παντελίδης – Ξεκίνησε η δίκη για τις αποζημιώσεις

20.01.2022 | 20:34 Eνσωμάτωση

Ξύπνησαν σήμερα οι μνήμες από το τραγικό τροχαίο με θύμα τον τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, όταν στην αίθουσα του μονομελούς πρωτοδικείου συζητήθηκαν οι αγωγές που έχουν κατατεθεί από την οικογένεια του τραγουδιστή αλλά και από τις δύο γυναίκες που επέβαιναν μαζί του στο όχημα.

Έξι χρόνια μετά το τροχαίο συζητήθηκαν οι αγωγές που κατέθεσαν η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου, οι δύο κοπέλες που επέβαιναν στο πολυτελές τζιπ, καθώς και η οικογένεια του τραγουδιστή.

Η Μίνα Αρναούτη διεκδικεί αποζημίωση περίπου 1.100.000 ευρώ και η Φρόσω Κυριάκου περίπου 100.000 ευρώ.

«Κρίσεις πανικού & φοβία»

Η μητέρα της Μίνας Αρναούτη περιέγραψε στο δικαστήριο πως η κόρη της νοσηλεύτηκε για περίπου οκτώ μήνες και μέχρι σήμερα η υγείας της δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως.

Στο δικαστήριο κατέθεσε και ο πατέρας της Φρόσως Κυριάκου, για την οποία μέχρι και σήμερα η οικογένεια του τραγουδιστή επιμένει ότι οδηγούσε το μοιραίο όχημα.

«Δεν οδηγούσε ο Παντελής»

Η οικογένεια του τραγουδιστή, παρά τα αντίθετα πορίσματα των δικαστικών αρχών, υποστηρίζει μέχρι και σήμερα πως ο Παντελής Παντελίδης βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού του οχήματος.

«Είμαι 1000% σίγουρος ότι οδηγός ήταν η κυρία Ευφροσύνη Κυριάκου, πράγμα που προκύπτει από το κάταγμα της στο βραχιόνιο οστό που εμφανίζεται στον οδηγό που δεν φοράει ζώνη, λόγω του τιμονιού που κρατάει», ήταν η κατάθεση του ιατροδικαστή.

Η απόφαση αναμένεται τους επόμενους μήνες.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 20/01/2022