Ελλάδα

Τζώρτζης Μονογυιός – Αποκλειστικό βίντεο από την στιγμή της πρόσκρουσης της Ferrari

17.01.2022 | 18:12 Eνσωμάτωση

Ένα αποκλειστικό και αποκαλυπτικό βίντεο ντοκουμέντο φέρνει σήμερα το MEGA στη δημοσιότητα.

Το βίντεο, που έχει καταγραφεί από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής, δείχνει τη συγκλονιστική στιγμή που το αυτοκίνητο του Τζώρτζη Μονογυιού χάνει την πορεία του και συντρίβεται στα δέντρα, με την τραγική κατάληξη για τον επιχειρηματία.

Οι κάμερες, που είναι τοποθετημένες στις λεωφόρους Βουλιαγμένης και Καραμανλή, καταγράφουν την στιγμή της πρόσκρουσης της Ferrari.

Όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο, το αυτοκίνητο κάποια στιγμή χάνει την πορεία του ξαφνικά, χωρίς να παρεμβάλλεται άλλο όχημα ανάμεσα.

Επιπλέον, δε φαίνεται η Ferrari να εμπλέκεται σε «κόντρα» με άλλο όχημα.

Φαίνεται επίσης πως στο σημείο δεν υπήρχε ούτε πεζός που θα δικαιολογούσε έναν ελιγμό της Ferrari αλλά ούτε και κάποιο ζώο.

Καταρρίπτονται λοιπόν οι ισχυρισμοί πως ο Τζώρτζης Μονογυιός ίσως να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου προσπαθώντας να αποφύγει κάτι ή κάποιον που μπήκε στην πορεία του.

Αντίθετα, όπως φαίνεται από το βίντεο ντοκουμέντο, το αυτοκίνητο κάποια στιγμή και για άγνωστη αιτία, φεύγει από τον δρόμο και προσκρούει στα δέντρα, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα τυλίγεται στις φλόγες.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 17/01/2022