Πολιτισμός

Αιμίλιος Χειλάκης – Είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει στην επιστήμη

16.01.2022 | 17:01 Eνσωμάτωση

Ο Κωνσταντίνος Αρκάς βρέθηκε στην κοπή της πίτας στο θέατρο Βρετάνια και στην παράσταση «Προδοσία».

Οι πρωταγωνιστές Αιμίλιος Χειλάκης και η σύζυγός του, Αθηνά Μαξίμου μίλησαν για όσα συμβαίνουν στο θέατρο και όχι μόνο.

«Ξέρουμε ότι οι θεατές δυσκολεύονται να έρθουν, αλλά τουλάχιστον σ’ αυτούς που έρχονται πρέπει να τους δείχνουμε αυτά που έχουμε ετοιμάσει» σημείωσε ο Αιμίλιος Χειλάκης, υπογραμμίζοντας: «Μακάρι να είχαμε γεμάτο θέατρο, δεν έχουμε γιατί δυσκολεύεται ο κόσμος που φοβάται, αλλά και ο κόσμος που του απαγορεύεται».

«Είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει στην επιστήμη. Τώρα, η επιλογή αν θα συμμετέχεις σε κάτι που είναι μεγάλη άμυνα, μέσω του εργαλείου της επιστήμης, το “ναι” ή το “όχι” που θα δώσεις, σε κάνει να είσαι ένας ενεργός πολίτης, ένας που ιδιωτεύει» σημείωσε ο κ. Χειλάκης και πρόσθεσε: «Εγώ δεν ήθελα να ιδιωτεύσω, θα αναλάμβανα την υποχρέωσή μου το καλοκαίρι που κάναμε περιοδεία, να έχω κάνει το εμβόλιο, για να μην κινδυνεύσει η παραγωγή και η δουλειά 20 οικογενειών».

Μιλώντας για την επιλογή ηθοποιών να λάβουν μέρος σε ριάλιτι, ο δημοφιλής ηθοποιός απάντησε πως είναι κάτι που ο ίδιος δεν θα το έκανε. «Αν είναι αυτό είναι ενάντια στην απόφαση των παιδιών; Δεν είναι. Μπορώ να καταλάβω οτιδήποτε έχει ανάγκη ο άλλος να κάνει, γιατί δεν είναι θέμα χρημάτων, αλλά και ματαιοδοξίας που έχει ο άλλος».

Από την πλευρά της η Αθηνά Μαξίμου, μίλησε για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό. «Δυστυχώς αρρώστησα και εγώ. Κόλλησα μάλλον εγώ, και άλλους δύο συναδέλφους, εκτός από τον Αιμίλιο» τόνισε και σημείωσε πως οι τρεις πρώτες ημέρες ήταν δύσκολες.

«Η κούραση πια είναι πολύ μεγάλη. Οι ψυχικές αντοχές είναι ελάχιστες, ενώ οι οικονομικές είναι ακόμα πιο ελάχιστες και εύχομαι να λυθεί το συντομότερο η ιστορία που ζούμε» πρόσθεσε η κυρία Μαξίμου, ενώ για την επιλογή ηθοποιών να φεύγουν από παραστάσεις για να λάβουν μέρος σε ριάλιτι υπογράμμισε πως δεν είναι σωστό να παρατάει κάποιος μια υπάρχουσα δουλειά, για να πάει σε ριάλιτι.

«Η ηθική μου πεποίθηση δεν θα μου επέτρεπε να παρατήσω μια δουλειά για να πάω να βγάλω περισσότερα χρήματα σε ένα ριάλιτι» κατέληξε.

Videos & Απoσπάσματα από Τι Λες Τώρα - 16/01/2022