Πολιτική

Δεν αναστέλλεται τελικά η καθημερινή έκδοση της Αυγής

13.01.2022 | 18:48 Eνσωμάτωση

Μετά από μια πολύωρη συνεδρίαση που κράτησε περισσότερο από 7 ώρες το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να μην αναστείλει την καθημερινή έκδοση της Αυγής.

Η τηλε-συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλέξη Τσίπρα ξεκίνησε στις 10:30 το πρωί και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 17:30 το απόγευμα.

Η απόφαση που ελήφθη για συνέχιση της καθημερινής έκδοσης της κομματικής εφημερίδας ανατρέπει την εισήγηση του Πολιτικού Κέντρου που συνεδρίασε χτες και τασσόταν υπέρ της αναστολής του καθημερινού φύλλου της Αυγής από τη στιγμή που το πρόγραμμα της εθελούσιας εξόδου δεν είχε τα προσδοκόμενα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές «το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ επανεπιβεβαίωσε ομόφωνα την εμπιστοσύνη του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Αυγής και εξουσιοδότησε τα μέλη του να προχωρήσουν σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις, όσο δύσκολες και να είναι, προκειμένου να επιτευχθεί η οικονομική εξυγίανση της επιχείρησης εν λειτουργία της εφημερίδας».

Πάντως η εισήγηση χτες του Πολιτικού Κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν ομόφωνη και κατά τη σημερινή πολύωρη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου εξετάστηκαν όλες οι εναλλακτικές λύσεις.

Videos & Απoσπάσματα από NEWS - 13/01/2022