Αθλητικά

Νόβακ Τζόκοβιτς – Ο κορυφαίος τενίστας συνεχίζει τις προπονήσεις για το αυστραλιανό Open

11.01.2022 | 13:06 Eνσωμάτωση

Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου συνεχίζει τις προπονήσεις ενόψει της συμμετοχής του στο αυστραλιανό Open που αρχίζει την ερχόμενη Δευτέρα, παρότι εκκρεμεί η απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης για τυχόν απέλαση του. Στο φως της δημοσιότητας πάντως ήρθε έγγραφο, όπου φαίνεται ο Τζόκοβιτς να έχει δηλώσει ψευδή στοιχεία.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει του Αυστραλιανού Όπεν και προπονήθηκε για δεύτερη ημέρα, εν αναμονή της απόφασης του Υπουργείου Μετανάστευσης της Αυστραλίας σχετικά με την απέλαση ή όχι του κορυφαίου τενίστα στον πλανήτη. Ο 34χρονος Σέρβος είναι για την ώρα ελεύθερος μετά την απόφαση του ομοσπονδιακού δικαστηρίου και θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του, όμως τον τελευταίο λόγο έχει ο αρμόδιος υπουργός Άλεξ Χοκ, που θα αποφασίσει αν θα ακυρώσει εκ νέου τη βίζα του.

Πάντως ο ανεμβολίαστος Νόβακ Τζόκοβιτς ενδέχεται να έχει νέους μπελάδες, καθώς σύμφωνα με τα έγγραφα που έβγαλε στη δημοσιότητα το ομοσπονδιακό δικαστήριο, η Δήλωση Ταξιδιού του Νόλε, που απαιτείται για την είσοδο στη χώρα, ανέφερε ότι δεν είχε ταξιδέψει τις τελευταίες 14 μέρες πριν μεταβεί στην Αυστραλία. Τα social media, ωστόσο, «μαρτυρούν» ότι ο Νόλε αναχώρησε από το Βελιγράδι για την Μαρμπέγια της Ισπανίας κατά το διάστημα αυτό! Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα αυτό απασχολεί την κυβέρνηση της Αυστραλίας.

Αν όντως έκανε ψευδή δήλωση ο Τζόκοβιτς κινδυνεύει ακόμη και με 12μηνη φυλάκιση. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τη Δήλωση Ταξιδιού τη συμπλήρωσε η Ομοσπονδία Τένις της Αυστραλίας.

Το σίριαλ του Νόλε έχει πολλά επεισόδια ακόμη μέχρι την έναρξη του Αυστραλιανού Όπεν, εκεί όπου ο Σέρβος θέλει να κατακτήσει τον δέκατο τίτλο του.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 11/01/2022