Πολιτισμός

Νίκος Κουρής – Δεν έχω νιώσει, ούτε έχω συμπεριφερθεί ποτέ στη ζωή μου σαν πετυχημένος

09.01.2022 | 15:26 Eνσωμάτωση

Η Νάντια Ρηγάτου πήγε στο θέατρο Αθηνών και παρακολούθησε την παράσταση «Η Γίδα ή ποια είναι η Σύλβια» που παίζεται για τρίτη χρονιά.

«Η Γίδα ή ποια είναι η Σύλβια» συμπληρώνει τρία χρόνια επιτυχίας στο θέατρο Αθηνών και ο Νίκος Κουρής υπογράμμισε ότι η επιτυχία της παράστασης έχει να κάνει με το γεγονός ότι «έχει κάποια πράγματα που σε προβληματίζουν σε βάθος, όχι επιφανειακά».

«Δεν έχω νιώσει, ούτε έχω συμπεριφερθεί ποτέ στη ζωή μου σαν πετυχημένος, δυστυχώς» αποκάλυψε, υποστηρίζοντας ότι «είναι θέμα χαρακτήρα».

«Το τηλεπαιχνίδι είναι για μένα η πιο μεγάλη μου ευχαρίστηση» συμπλήρωσε για την επιλογή του να κάνει και κάτι διαφορετικό από το θέατρο.

«Είμαι διαβητικός και κάθε μέρα στο θέατρο αντιμετωπίζω εκ νέου μια δυσκολία» σημείωσε ο Νίκος Κουρής για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στο θέατρο, ενώ υπογράμμισε ότι ο ίδιος θα έπαιζε σε παράσταση με κάποιον ανεμβολίαστο, αν έκανε τα τεστ.

«Και γω δεν ήθελα να κάνω το εμβόλιο, δεν είχα κάνει ποτέ στη ζωή μου, αλλά υποτάχθηκα και γω στις συνθήκες» συμπλήρωσε ο Νίκος Κουρής.

Videos & Απoσπάσματα από Τι Λες Τώρα - 09/01/2022