Αθλητικά

Super League – Η κυβέρνηση δεν παίρνει πίσω το μέτρο για το πλαφόν στα γήπεδα

30.12.2021 | 20:46 Eνσωμάτωση

Δεν αλλάζουν τα μέτρα για το ποσοστό φιλάθλων στα γήπεδα, παρά τα αιτήματα των ομάδων, έτσι όπως τα παρουσίασαν στη συνάντηση τους με τον υπουργό Υγείας, καθώς ο κ. Πλεύρης επανέλαβε ότι θα επανεξετάσει το μέτρο μετά την πιλοτική εφαρμογή του.

Ναι μεν, αλλά… Η Κυβέρνηση κατανοεί την αντίδραση των ομάδων της Super League, αλλά τουλάχιστον μέχρι τις 16 Ιανουαρίου, δεν πρόκειται να άρει το πλαφόν του 10% και του ανώτατου ορίου των 1.000 θεατών για κάθε παιχνίδι.

Αυτό επισήμανε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, στη συνάντηση του με τους εκπροσώπους της Λίγκας. «Θα εφαρμοστεί η πολιτική απόφαση γι’ αυτό το πρώτο 15ημερο που παρακολουθούμε κυρίαρχα την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας», δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Εκ μέρους της Super League, ο πρόεδρος, Γιώργος Μποροβήλος και οι Κώστας Καραπαπάς, Κάτια Κοξένογλου και Γιώργος Κοσμάς ενημέρωσαν τον υπουργό Υγείας για τις προτάσεις τους για την αύξηση της πληρότητας των γηπέδων.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, ανέδειξε και ένα άλλο πρόβλημα που προκαλείται από την κυβερνητική απόφαση. «Δεν είναι δυνατόν να διαχωρίζονται οι φίλαθλοι σε δύο κατηγορίες. Δεν είναι οι οπαδοί άνθρωποι κατώτερης κατηγορίας. Τι θα γίνει με τους οπαδούς που θα μαζεύονται έξω από τα γήπεδα ή σε καφετέριες και άλλους κλειστούς χώρους;», τόνισε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς.

Στον Ολυμπιακό, ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε μία διαφορετική συνέντευξη απάντησε σε προσωπικές ερωτήσεις που δέχτηκε από οπαδούς του Ολυμπιακού.

Το αγαπημένο του φαγητό: «Καραβίδες και ουζάκι με γαρίδες, το ψάρι αλλά και το αρνάκι είναι ωραίο», τα αγαπημένα του μέρη στην Ελλάδα: «Τρία είναι τα αγαπημένα μου μέρη εδώ. Το πρώτο είναι το γήπεδό μας, το δεύτερο είναι το μουσείο της Ακρόπολης και το τρίτο είναι το Μικρολίμανο που το λατρεύω».

Η αγαπημένη του λέξη: «Η λέξη Ολυμπιακός».

Τέλος, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την πρόσληψη του νέου τεχνικού διευθυντή, Ζοσέ Μπότο. Ο Πορτογάλος συστήθηκε στους παίκτες και έπιασε άμεσα δουλειά.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 30/12/2021