Ελλάδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Ελεύθερος υπό όρους για τη μία υπόθεση – Παραμένει κρατούμενος για νέα δίωξη

28.12.2021 | 06:07 Eνσωμάτωση

Ο πρώην παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά τη χθεσινή του απολογία κρίθηκε ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τη μία υπόθεση, κρατείται όμως ακόμα στις φυλακές για τη νέα δίωξη.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φορώντας χειροπέδες, συνοδεία αστυνομικών, βγαίνει από το γραφείο του ανακριτή. Αμίλητος, δεν απαντά σε καμία ερώτηση των δημοσιογράφων.

Αμέσως μετά οδηγείται και πάλι στα κρατητήρια, αφού αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τη μία υπόθεση, αλλά κρατείται μετά τη νέα μήνυση που του έκανε πρώην σύντροφός του για ροζ βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει.

Μετά την άσκηση της νέας δίωξης από τον εισαγγελέα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απολογήθηκε στον ανακριτή για τα βίντεο με τις προσωπικές τους στιγμές που βρήκε στο διαδίκτυο η 28χρονη πρώην φίλη του.

Ελεύθερος με όρους

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους:

– της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα

– της υποχρέωσης εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές τον μήνα

– της καταβολής χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ

Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα επέστρεψε στο κρατητήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, όπου θα παραμείνει μέχρι σήμερα το πρωί, όταν θα βρεθεί και πάλι ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί για τη νέα μήνυση που του υποβλήθηκε από την πρώην σύντροφο του.

Νέα καταγγελία σε βάρος του από 42χρονη

Μια νέα καταγγελία έρχεται να προστεθεί στις τόσες άλλες κατά του πρώην συμπαρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, Στάθη Παναγιωτόπουλου. Αυτή τη φορά γυναίκα καταγγέλλει επίσημα ότι είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου που είχε τραβηχτεί από τον Παναγιωτόπουλο το 2004 – 2006. Το συγκεκριμένο βίντεο μάλιστα παραμένει μέχρι σήμερα αναρτημένο.

Τη Δευτέρα, παρά το γεγονός ότι ο ανακριτής μετά την απολογία του Παναγιωτόπουλου, έκρινε ότι δε χρειάζεται να κρατηθεί περισσότερο υπό περιορισμούς, ο εισαγγελέας του άσκησε ξανά δίωξη βάσει μιας νέας μήνυσης (της τρίτης κατά σειρά) που υπέβαλλε σε βάρος του 42χρονη γυναίκα.

Η 42χρονη αναγνώρισε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου οι σκηνές του οποίου τραβήχτηκαν από το 2004 μέχρι το 2006. Μάλιστα η ίδια εντόπισε το βίντεο σε ιστοσελίδα που σχετίζεται με οίκους ανοχής.

Η ίδια αναφέρει στη μήνυσή της, μεταξύ άλλων, ότι ο Παναγιωτόπουλος για να την πείσει να τραβήξουν το βίντεο, της είπε ότι θα την παντρευτεί, μια τακτική που χρησιμοποιούσε συχνά για να κάμπτει τις αναστολές των συντρόφων του.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 28/12/2021