Ελλάδα

Συναγερμός στην κυβέρνηση για την διασκέδαση

27.12.2021 | 18:39 Eνσωμάτωση

Οι ειδικοί που βλέπουν τα εφιαλτικά τελευταία στοιχεία για την εξάπλωση της πανδημίας και δη της μετάλλαξης Όμικρον έχουν την αγωνία για το που θα μπει η γραμμή άμυνας, ενώ κοινή είναι η διαπίστωση πως κατά τους ελέγχους των Χριστουγέννων εντοπίστηκαν σημαντικές παραβάσεις των μέτρων ακόμα και μαγαζιά που λειτούργησαν παρότι είχαν επιβληθεί κυρώσεις την προηγούμενη.

Σε μία περίπτωση ο ιδιοκτήτης θα πει πως άδικα επιβλήθηκαν κυρώσεις, ενώ η αστυνομία από την άλλη λέει πως τρεις φορές έχει βάλει λουκέτο και το μαγαζί ανοίγει χωρίς να υπάρχει σχετική απόφαση.

«Σκανάραν και βρήκαν πως είναι πλαστές οι ταυτότητες, εμείς πως θα το δούμε αυτό το πράγμα; Την Πέμπτη που είχαμε μια χοροεσπερίδα μεγάλη έγινε ένας έλεγχος από την αστυνομία, όπως γίνονται οι έλεγχοι τρεισήμισι μήνες που είμαστε ανοιχτά, ξέρουμε κάθε Παρασκευή, Σάββατο έχουμε ελέγχους και αυτή την φορά πιάσανε τρία άτομα στην είσοδο του μαγαζιού, τα οποία είχανε πλαστά έγραφα πλαστές ταυτότητες» ανέφερε ο υπεύθυνος νυχτερινού κλαμπ Γιάννης Βουτυράκος.

Ο εκπρόσωπος θα πει πως είναι άδικο να μπαίνει το μαγαζί του στο στόχαστρο και θα διαμαρτυρηθεί, όμως η αστυνομία για τρίτη φορά τους έβαλε λουκέτο και θα πει πως έχει στείλει και έγγραφο στον Δήμο για οριστική αφαίρεση της άδειας.

Η κυβέρνηση από την άλλη βλέπει πως παρά τις μεμονωμένες περιπτώσεις σαν και αυτή, η παραβατικότητα στην νύχτα είναι μεγάλη και για αυτό από τα πρώτα στο τραπέζι είναι τα μέτρα για την διασκέδαση.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 27/12/2021