Ελλάδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Νέα μήνυση «καίει» τον παρουσιαστή – Στον Εισαγγελέα και πάλι για να απολογηθεί

27.12.2021 | 09:55 Eνσωμάτωση

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σε λίγη ώρα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προκειμένου να απολογηθεί. Ο παρουσιαστής έφτασε στα δικαστήρια στις 9.25 και σε μισή ώρα αναμένεται να δει τον ανακριτή.

Έχοντας ήδη δύο δικογραφίες σε βάρος του για ανάρτηση προσωπικών στιγμών πρώην συντρόφων του στο διαδίκτυο, φαίνεται πως στα μέσα της εβδομάδας ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα βρεθεί αντιμέτωπος και με νέες καταγγελίες.

«Μέσω τρίτου ήρθε μια άλλη κοπέλα σε επαφή μαζί μου, η οποία θα πάει στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν βίντεό της ανεβασμένα στο διαδίκτυο. Από αυτό που γνωρίζω είναι ότι αρκετές κοπέλες που είχαν κατά το παρελθόν σχέσεις με τον κατηγορούμενο και αυτές θα ελέγξουν αν υπάρχουν βίντεο που έχουν ανέβει στο διαδίκτυο», είπε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος ενός εκ των θυμάτων.

Ήδη η δικηγόρος της 30χρονης κοπέλας που πρώτη κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για revenge porn, αποκάλυψε στο MEGA πως έχει στα χέρια της ακόμα 4 καταγγελίες για τον πρώην παρουσιαστή, ενώ συνολικά η αστυνομία φέρεται να έχει βρει σε διάφορες ιστοσελίδες, βίντεο ερωτικού περιεχόμενου από 9 κοπέλες.

«Η μία εξ’ αυτών είχε καταγραφεί με τη συναίνεσή της, αλλά δεν γνωρίζει αν έχουν διαγραφεί τα αρχεία από τον καταγγελλόμενο, γιατί του το είχε ζητήσει και αυτό. Οπότε είμαστε στην αναμονή των εξελίξεων και σε συνεννόηση με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος».

Στον Εισαγγελέα και πάλι ο παρουσιαστής μετά από νέα καταγγελία εις βάρος του

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος βρίσκεται στον Εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί.

Εις βάρος του παρουσιαστή κατατέθηκε νέα μήνυση από γυναίκα, η οποία καταγγέλει ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει ανεβάσει προσωπικές στιγμές τους στο διαδίκτυο.

Η γυναίκα είχε ζητήσει να δει βίντεο στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να δεν εάν απεικονίζεται στα βίντεο που έχει στα χέρια της η αστυνομία.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα περάσει πρώτα από εισαγγελέα στα πλαίσια του αυτοφώρου, κι έπειτα θα κριθεί εάν πάει στον ανακριτή για τις προηγούμενες κατηγορίες ή αν θα περάσει από αυτόφωρο.

Κινδυνεύει με προφυλάκιση

Σήμερα, που λήγει και η προθεσμία που έλαβε για να απολογηθεί, ο πρώην παρουσιαστής θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή.

Στο τέλος της διαδικασίας, εισαγγελέας και ανακριτής θα κληθούν να αποφασίσουν για την τύχη του, καθώς ο κίνδυνος της προφυλάκισης είναι ορατός.

Θα συνεκτιμηθούν η πιθανότητα να επαναλάβει το αδίκημα αλλά και ο φόβος διαφυγής του στο εξωτερικό.

«Το συγκεκριμένο αδίκημα το έχει κάνει κατ’ εξακολούθηση. Είναι πάρα πολλές οι κοπέλες τις οποίες έχει ανεβάσει σε πορνοσάιτ στο διαδίκτυο, όπως, επίσης, από πληροφορίες, είχε κάνει πράξεις διαφυγής του για το εξωτερικό», σημειώνει ο κ. Λύτρας.

Ο πρώην παρουσιαστής πέρασε τις γιορτές απομονωμένος στο κρατητήριο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, δε δέχτηκε επισκέψεις κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Ο ίδιος φέρεται ξαφνιασμένος από τη δίωξη που του ασκήθηκε σε βαθμό κακουργήματος, κάτι που και ο δικηγόρος του χαρακτήρισε ως… νομικό άλμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του θα ισχυριστεί ότι ναι μεν είχε ανεβάσει βίντεο, ωστόσο τα είχε κατεβάσει πριν τρία χρόνια και δεν γνωρίζει ποιος έκανε εκ νέου την ανάρτηση. Δηλώνει μετανιωμένος και ζητά συγγνώμη από τις γυναίκες που εξέθεσε.

Videos & Απoσπάσματα από Mega Καλημέρα - 27/12/2021