Ελλάδα

Άννα Μαστοράκου – Συνταξιούχος ψυχίατρος – αντιεμβολιαστής την κατηγόρησε ότι δηλητηριάζει τους πολίτες με τα εμβόλια

20.12.2021 | 07:36 Eνσωμάτωση

Η Άννα Μαστοράκου, Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τις πρωτοφανείς απειλές που δέχτηκε κατά τη διάρκεια ημερίδας για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Η Άννα Μαστοράκου διηγήθηκε πως βρέθηκε σε μία ημερίδα που διοργανώθηκε από κοινού από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών σχετικά με τα εμβόλια κατά της νόσου Covid. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου την ειδοποίησε ότι την περιμένουν στην είσοδο αντιεμβολιαστές και την περιμένουν να της δώσουν ψήφισμα.

Η κ. Μαστοράκου κατέβηκε στην είσοδο μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη, όπου αντίκρυσαν 15 με 20 άτομα. Όπως δήλωσε η ίδια, η ομάδα των αντιεμβολιαστών περίμεναν εκείνη.

«Ήθελαν να μου δώσουν ένα ψήφισμα, ότι τα εμβόλια είναι δηλητήρια. Τους είπα ότι αρμοδίως θα το στείλουν στον Ιατρικό Σύλλογο. Ζήτησα να με αφήσουν να περάσω, με κράτησαν από το μανίκι και ο ψυχίατρος με είπε δολοφόνο και ότι δηλητηριάζω τα παιδιά τους. Η συμπεριφορά τους έδειχνε ότι έτσι βλέπουν όλους τους γιατρούς, ότι δολοφονούν τους πολίτες».

Όπως είπε η ίδια, δεν παρέλαβε το ψήφισμα, ενώ τα άτομα αυτά δεν συνελήφθησαν. Η κ. Μαστοράκου δεν θα κάνει μήνυση.

«Λαμβάνω μέτρα προστασίας γιατί υπήρχε ατομική στοχοποίηση. Τέτοιες συμπεριφορές βιώνουν καθημερινά οι γιατροί από μία μικρή μειοψηφία της χώρας, η οποία θεωρεί ότι υπάρχει μία παγκόσμια συνομωσία», κατέληξε.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 20/12/2021