Ελλάδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Για ανάρμοστη συμπεριφορά τον κατηγορεί πρώην συνεργάτιδα των «Ράδιο Αρβύλα»

16.12.2021 | 17:21 Eνσωμάτωση

Την ώρα που η 30χρονη προσπαθεί, σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, να διαχειριστεί την έκταση και τον θόρυβο που προκάλεσε η καταγγελία της για διαρροή προσωπικών της στιγμών από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, οι αντιδράσεις συνεχίζονται με τοποθετήσεις και πληροφορίες που προκαλούν αίσθηση.

Μετά το πρόωρο τέλος στις φετινές τους εκπομπές, οι «Ράδιο Αρβύλα» και ο Αντώνης Κανάκης προσπαθούν να κλείσουν το θέμα με στόχο να κοπάσουν οι αντιδράσεις.

Ο κεντρικός παρουσιαστής επικοινώνησε με την 30χρονη.

«Επικοινωνήσαμε με τη γυναίκα που υπέστη και ακόμα υπομένει τη χυδαία κακοποίηση. Μας συγκλόνισε η σεμνότητά της και ένιωσα την ανάγκη να το μοιραστώ. Έφτασε στο σημείο να μας ζητήσει συγγνώμη για τη δύσκολη θέση που έχουμε έρθει εμείς. Τέτοια είναι η σπάνια ποιότητά της».

Σε μήνυμά της στο MEGA, η 30χρονη που έμαθε από φίλη της για τη διαρροή των βίντεο και των φωτογραφιών της στο διαδίκτυο, απευθύνεται και σε άλλες γυναίκες που βρέθηκαν στη θέση της, με στόχο να τις παρακινήσει να βγουν και να μιλήσουν.

Η δικηγόρος που την εκπροσωπεί ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του Στάθη Παναγιωτόπουλου, παρά τη συγγνώμη που ζήτησε.

Δηλώνει μετανιωμένος

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δηλώνει μετανιωμένος και φαίνεται να γνωρίζει πως η πόρτα των «Ράδιο Αρβύλα» για τον ίδιο έκλεισε οριστικά. Ενώ όμως η υπόλοιπη ομάδα προσπαθεί να πείσει ότι δεν γνώριζε το παραμικρό, πρώην εργαζόμενη στην εκπομπή εξέφρασε επιφυλάξεις.

Οι αλλεπάλληλες καταγγελίες των τελευταίων ημερών συντηρούν το θέμα στην κορυφή των διαδικτυακών συζητήσεων, με τους παρουσιαστές της εκπομπής να στέλνουν τα δικά τους μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Από την πρώτη στιγμή ο Αντώνης Κανάκης επαναλαμβάνει πως αν και φίλος με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, δεν γνώριζε για τη μήνυση που είχε γίνει σε βάρος του από το 2019, με τους ισχυρισμούς του να προκαλούν για ακόμα μία μέρα ποικίλες αντιδράσεις.

«Δεν μπορώ να μην σας εκφράσω, πόσο μας έχετε συγκινήσει με όλα τα μηνύματα στήριξης και αγάπης που μας στέλνετε. Αυτήν την αγκαλιά που μας προσφέρετε, την έχουμε τόσο πολύ ανάγκη ως άνθρωποι αυτήν την στιγμή και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε με όλη μας την καρδιά», λέει ο Αντώνης Κανάκης.

Σε μια από τις σπάνιες εξόδους του από την αρχή της εβδομάδας, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πήγε σε εστιατόριο με φίλη του, χωρίς να θέλει να αναφερθεί στο επίμαχο θέμα.

Η όλη υπόθεση προκαλεί συνεχίζει να προκαλεί συζητήσεις και στην κεντρική πολιτική σκηνή, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να κάνει δεύτερη ανάρτηση για το θέμα.

«Τους πιστεύω στο ότι δεν το εγνώριζαν και γενικά είμαι πολύ αντίθετος στην εύκολη κατηγορία. Τώρα αν όλα αυτά δεν τα καταλαβαίνει ο κ. Κανάκης ας μη ζητήσει Συγγνώμη από την κα Μενδώνη. Δικαίωμα του και κρίνεται για αυτό. Συμβουλευτικά του λέω ότι θα κέρδιζε στα μάτια της Κοινής Γνώμης αν το έκανε».

Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί στις αρχές του ερχόμενου Φλεβάρη, με τους «Ράδιο Αρβύλα» βάσει του προγραμματισμού που υπάρχει να παίρνουν και πάλι θέση μπροστά στις κάμερες στις αρχές του 2022.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 16/12/2021