Οικονομία

Ο υπερσύγχρονος εμπορικός προορισμός της LAMDA που θα αναμορφώσει το Ελληνικό

08.12.2021 | 13:17 Eνσωμάτωση

Το νέο εμπορικό συγκρότημα που θα εκτείνεται σε περισσότερα από 185.000 τετραγωνικά μέτρα επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στο Ελληνικό και θα προσφέρει έναν μοναδικό νέο προορισμό, παρουσίασε η Lamda Development.

Πρόκειται για το Commercial Hub, τo μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στην Ελλάδα.

«Στη Lamda Development έχουμε δημιουργήσει τα πιο επιτυχημένα εμπορικά και ψυχαγωγικά κέντρα στην Ελλάδα. Σήμερα, στον τομέα αυτό, κάνουμε το πιο φιλόδοξο βήμα από ποτέ. Το Commercial Hub του Ελληνικού είναι ένας προορισμός του μέλλοντος, που σε λίγα χρόνια θα αποτελεί τον πιο σύγχρονο εμπορικό και επιχειρηματικό κόμβο της χώρας. Ένας κορυφαίος προορισμός, που θα γίνει πόλος έλξης για τους πολίτες από κάθε γωνιά της χώρας και, φυσικά, για τους ένα εκατομμύριο τουρίστες που θα επισκέπτονται το Ελληνικό κάθε χρόνο», ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Development, κ. Οδυσσέας Αθανασίου, κατά τη διάρκεια της τέταρτης διαδικτυακής παρουσίασης που πραγματοποίησε η εταιρεία για τη μεγάλη ανάπλαση στο Ελληνικό.

Δίπλα ακριβώς, θα αναπτυχθεί ένας εμβληματικός πύργος μικτής χρήσης, όπου θα στεγαστούν ξενοδοχείο, γραφεία και διαμερίσματα.

«Το Commercial Hub του Ελληνικού θα αποτελέσει έναν από τους πιο εντυπωσιακούς προορισμούς που θα δημιουργηθούν στο Ελληνικό», επεσήμανε η Chief Development Officer της Lamda Development, κα Μελίνα Παΐζη. «Θα ξεχωρίζει για τον υψηλής αισθητικής, υβριδικό σχεδιασμό του, που συνδυάζει τους κλειστούς με τους ανοιχτούς χώρους, καθώς και για την τεχνολογική του πρωτοπορία. Παράλληλα θα αποτελεί πρότυπο βιώσιμης ανάπτυξης, που αξιοποιεί τις πιο προηγμένες τεχνολογίες και έξυπνες λύσεις ώστε να ελαχιστοποιείται το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του συγκροτήματος».

Εκεί όπου τα επόμενα χρόνια θα χτυπά η εμπορική και επιχειρηματική ζωή της χώρας.

Την παρουσίαση συντόνισε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του MEGA, Κατερίνα Παναγοπούλου.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 08/12/2021