Πολιτική

ΚΙΝΑΛ – Ανοίγουν οι κάλπες σήμερα – Δείτε που μπορείτε να ψηφίσετε

05.12.2021 | 07:40 Eνσωμάτωση

Ανοίγουν σήμερα, 5 Δεκεμβρίου, οι κάλπες του πρώτου γύρου των εκλογών του ΚΙΝΑΛ.

Από τις 7 το πρωί έως τις 7 το βράδυ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ψηφίσουν έναν από τους έξι υποψήφιους που διεκδικούν την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής.

Ήδη τα γραφεία του κόμματος στην Χαριλάου Τρικούπη έχουν ετοιμαστεί, ώστε να υποδεχθούν τους συνεργάτες των υποψηφίων για την βραδιά των αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου.

Οι κάλπες σε 818 εκλογικά τμήματα σε όλη την Ελλάδα θα είναι ανοικτές από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα της Κυριακής και θα μπορεί να ψηφίσει όποιος πολίτης επιθυμεί, είτε είναι μέλος είτε φίλος του κόμματος.

Επίσης, σε 11 χώρες στο εξωτερικό θα στηθούν 22 εκλογικά τμήματα για τους αποδήμους. Οι ψηφοφόροι μπορούν να ψηφίσουν όπου τους διευκολύνει και μπορούν να ενημερωθούν για τα εκλογικά κέντρα στην ιστοσελίδα του Κινήματος Αλλαγής.

Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια των εκλογών θα τηρούνται όλα τα υγειονομικά μέτρα και οι ψηφοφόροι μπορούν να κατεβάσουν την αίτηση εγγραφής μέλους και φίλου για να την έχουν έτοιμη, ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις.

Ψηφίζουν όσοι είναι άνω των 16 ετών μαζί με την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριό τους, ενώ το κόστος των εκλογών ανέρχεται στα 3 ευρώ.

Για να δείτε που ψηφίζετε μπορείτε να επισκεφτείτε το  www.kinimaallagis.gr ή να καλέσετε στο 210 3665 000.

Πού θα ψηφίσουν οι έξι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Οι υποψήφιοι που διεκδικούν την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ θα ξεκινήσουν να ψηφίζουν σταδιακά, με ορισμένους από αυτούς να ψηφίζουν στην Αθήνα και άλλους εκτός της πρωτεύουσας.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα ψηφίσει στο Ηράκλειο Κρήτης, ο Χάρης Καστανίδης στη Θεσσαλονίκη, ενώ στην Αθήνα θα ψηφίσουν οι Ανδρέας Λοβέρδος, Γιώργος Παπανδρέου, Παύλος Γερουλάνος και Παύλος Χρηστίδης.

Videos & Απoσπάσματα από Mega Σαββατοκύριακο - 05/12/2021