Αθλητικά

Με επιτυχία έγινε ο πρωτότυπος αγώνας SWIMRUN HYDRA

27.11.2021 | 13:46 Eνσωμάτωση

Στην πανέμορφη Ύδρα έγινε ένας πρωτότυπος αγώνας, με ζευγάρια αθλητών να τρέχουν και να κολυμπούν δεμένα με ένα ελαστικό σκοινί. Ο πρωτοποριακός αυτός αγώνας συγκέντρωσε πολλές συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι τολμηροί αθλητές, στο Swim Run Yδρα, συμμετείχαν σε ζευγάρια και δεμένοι με ειδικό ελαστικό σκοινί, κολύμπησαν στα νερά της Ύδρας , διάβηκαν τα μονοπάτια, τα γεφύρια, τα βουνά και τα καλντερίμια του νησιού, επιλέγοντας βαθμίδα δυσκολίας στις διαδρομές.

Τη βατή 9,4 χιλιομέτρων και την πιο απαιτητική 23,6 χιλιομέτρων, με τους συμμετέχοντες να εναλλάσσουν τους αγώνες από κολύμβηση σε τρέξιμο.

Με επίκεντρο την αγωνιστική δράση του Σαββάτου, οργανώθηκε γιορτή αθλητισμού και ψυχαγωγίας, περιλαμβάνοντας παράλληλες δραστηριότητες όπως ποδηλατική βραδυπορία, σκυταλοδρομίες τρεξίματος και yoga για παιδιά, αλλά και νυχτερινό περπάτημα 5χμλ. στα μονοπάτια του πανέμορφου νησιού.

Το SwimRun Yδρα, διοργανώθηκε από την TRIMORE Sport Events σε συνεργασία με τον Δήμο Ύδρας, την Περιφέρεια Αττικής και τον Yδραϊκό Ναυτικό Όμιλο.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 27/11/2021