Ελλάδα

Βύρωνας – Πληθαίνουν οι καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις εργοδότη σε κοπέλες που έψαχναν για δουλειά

24.11.2021 | 06:15 Eνσωμάτωση

Νέες καταγγελίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον εργοδότη στο Βύρωνα που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε κοπέλες που τον πλησίαζαν και του ζητούσαν να τις πάρει στη δουλειά.

Η υπόθεση έγινε γνωστή με την καταγγελία μιας 20χρονης που  υπογράμμισε πως ο άνδρας την έβαλε να κάνει ένα συνδυασμό ρούχων και κάποια στιγμή της είπε πως «κάτι δεν ταιριάζει» και τότε την τράβηξε και προσπάθησε να της κατεβάσει το παντελόνι. Η ίδια ενημέρωσε τον πατέρα της, ο οποίος με την σειρά του κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

Μετά από αυτό δύο ακόμη γυναίκες ηλικίας 38 και 21 ετών κατήγγειλαν στο τμήμα της περιοχής τους τον εφιάλτη που βίωσαν στα χέρια του 47χρονου ιδιοκτήτη.

Προσπάθησε να τη δωροδοκήσει

Στις 13 Νοεμβρίου, άλλη μια γυναίκα πέρασε το κατώφλι του τμήματος Βύρωνα και ξεδίπλωσε με λεπτομέρειες τον εφιάλτη που είχε ζήσει στις αρχές Ιουλίου. Όπως είπε, η αποκάλυψη της υπόθεσης ήταν αυτή που της έδωσε τη δύναμη να αποφασίσει να πάει στην Αστυνομία και να κάνει την καταγγελία. Η γυναίκα, λέει, ότι όλα ξεκίνησαν όταν είδε μια αγγελία στην οποία ο 47χρονος ζητούσε πωλήτριες.

Πήγε εκεί και το πρώτο πράγμα που της ζήτησε μετά τις διευκρινήσεις για το ωράριο και τον μισθό, ήταν να διαλέξει ρούχα από το μαγαζί και να τα φορέσει για να δει, όπως χαρακτηριστικά είπε το στυλ της.

Στη συνέχεια ο άνδρας της επιτέθηκε, ενώ της πρότεινε να κρατήσει εσώρουχα και μπλούζες ως… δώρο και να ξεχάσουν την υπόθεση.

Δεν πήγε στην Αστυνομία από ντροπή

Η γυναίκα όπως λέει δεν πήγε στην Αστυνομία από ντροπή. Μέχρι που είδε την ιστορία που η ίδια είχε βιώσει λίγους μήνες πριν να βγαίνει στη δημοσιότητα γιατί μια 20χρονη κοπέλα είχε το θάρρος να καταγγείλει τον 47χρονο και έτσι, στις 13 Νοεμβρίου αποφάσισε και εκείνη να πάει στην Αστυνομία και να μιλήσει.

Κρύφτηκε στο δοκιμαστήριο και τηλεφώνησε στη μητέρα της

Μία ακόμη κοπέλα 21 ετών, πήγε επίσης για δουλειά, και, όπως λέει, o ιδιοκτήτης της μπουτίκ τής επιτέθηκε και προκειμένου να γλυτώσει κρύφτηκε στο δοκιμαστήριο και κάλεσε στο τηλέφωνο την μητέρα της να πάει να την πάρει.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 24/11/2021