Αθλητικά

Κουβανή καταγγέλει ότι ο Μαραντόνα τη βίασε στα 16 της

23.11.2021 | 21:20 Eνσωμάτωση

Ότι υπήρξε θύμα βιασμού από τον Ντιέγκο Μαραντόνα κατήγγειλε η Κουβανή Μάβις Αλβάρες

Η Μάβις Άλβαρες δείχνει στους δημοσιογράφους φωτογραφία όπου εμφανίζεται μαζί με τον Ντιέγκο Μαραντόνα δίπλα στον Φιντέλ Κάστρο.

Η 37χρονη Κουβανή ισχυρίζεται ότι διατηρούσε σχέση ως έφηβη με τον Αργεντινό θρύλο του ποδοσφαίρου και κατήγγειλε είχε βιαστεί τουλάχιστον μία φορά από τον Μαραντόνα.

«Μου κάλυψε το στόμα και με βίασε. Δεν θέλω να το σκέφτομαι αυτό τόσο πολύ…» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Την Πέμπτη συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατο του Ντιέγκο και η Αλβάρες κατέθεσε σε δικαστήριο της Αργεντινής που διερευνά τους ισχυρισμούς της περί trafficking από άτομα του πρώην «κύκλου» του Μαραντόνα.

Λήψη μέτρων κατά της βίας στη Γαλλία

Τα επεισόδια στην αναμέτρηση της Λιόν με τη Μαρσέιγ για το πρωτάθλημα Γαλλίας οδηγούν την κυβέρνηση της χώρας στη λήψη δραστικών μέτρων για την καταπολέμηση της βίας.

«Συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε σε τέσσερα θέματα. Το πρώτο αφορά την εξουσία του υπουργού Δικαιοσύνης να επιβάλει απαγορεύσεις από τα γήπεδα και άλλες αρμοδιότητες» τόνισε ο  υπουργός Εσωτερικών Ζέραλντ Νταρμανίν.

Η επιβολή απαγόρευσης εισόδου σε οπαδούς και η ύπαρξη περισσότερων συσκευών παρακολούθησης γύρω από τους χώρους είναι μερικά από τα μέτρα που συζητήθηκαν.

Περού

Τρεις Γάλλοι κολυμβητές φτάνουν κολυμπώντας στα νησιά Ούρος του Περού. Και γιορτάζουν το κατόρθωμά τους με σαμπάνιες. Κολύμπησαν 11 μέρες στη λίμνη Τιτικάκα, ξεκινώντας από την Κοπακαμπάνα της Βολιβίας και διάνυσαν 120 χιλιόμετρα, έχοντας αντιμετωπίσει και έντονα καιρικά φαινόμενα.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 23/11/2021