Ελλάδα

Η μάχη των διάσημων με τον κορωνοϊό – «Λύγισε» ο Γιάννης Καλλιάνος

23.11.2021 | 17:26 Eνσωμάτωση

Ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις με προβεβλημένα πρόσωπα της τηλεόρασης, αγαπητά στο κοινό να δέχονται το χτύπημα της πανδημίας, παρά το γεγονός ότι είναι εμβολιασμένοι και διενεργούν rapid test πριν από τα γυρίσματα των τηλεοπτικών τους εκπομπών.

Η Κατερίνα Καραβάτου, αν και ήταν ιδιαίτερα προσεκτική, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να απουσιάζει την εκπομπή της το Σαββατοκύριακο. «Ο επίμονος πυρετός, ο ανυπόφορός πονοκέφαλος και η απώλεια γεύσης και όσφρησης ταλαιπωρούν την παρουσιάστρια του MEGA εδώ και μια εβδομάδα», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Μάλιστα βρίσκεται σε κατ’ οίκον καραντίνα μαζί με την οικογένεια της που βρέθηκε επίσης θετική.

Βαριά συμπτώματα είχε Γρηγόρης Αρναούτογλου, που δεν δίστασε να μιλήσει για τον αγώνα του με τον COVID στην ραδιοφωνική του εκπομπή.

«Ήταν λίγο δύσκολη νύχτα. Δε μπόρεσα να κοιμηθώ. Γενικά περνάω λίγο δύσκολα. Ανακάλυψα ότι είμαι θετικό στον κορωνοϊό και το μήνυμα που έχω να πω είναι γενικά, παιδιά, εγώ είμαι εμβολιασμένος, θέλει δύναμη, θέλει αγώνα, δεν είναι κάτι εύκολο. Καλή δύναμη σε όλους. Το λέω μέσα από την καρδιά μου», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Όπως εξομολογήθηκε, η μάχη που έδωσε ήταν δύσκολη και αν δεν ήταν εμβολιασμένος θα είχε ταλαιπωρηθεί ακόμα περισσότερο.

«Είναι απόφαση του καθενός για το τι θα κάνει είναι προσωπική, εννοώ για το εμβόλιο. Πάντως γενικά είναι κάτι που δεν το περνάς εύκολα. Είναι μια τεράστια μάχη που τη δίνει ο καθένας μόνος του. Εγώ ευτυχώς απ’ ότι μου είπαν λόγω του εμβολίου το περνάω πολύ λιγότερο από ότι αν δεν ήμουν εμβολιασμένος», συμπλήρωσε ο γνωστός παρουσιαστής.

«Λύγισε» ο Γιάννης Καλλιάνος

Λύγισε και τους πιο δυνατούς ο Γιάννης Καλλιάνος, που αποκάλυψε με δάκρυα στα μάτια, τον αγώνα που δίνουν οι γονείς του να καταφέρουν να ξεπεράσουν τον COVID.

Στην έξαρση του πέμπτου κύματος πανδημίας, η πολιτεία κάνει έκκληση τους ανεμβολιάστους να εμβολιαστούν, και σε όλο τον κόσμο να τηρεί τα μέτρα προστασίας.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 23/11/2021